Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výroba, práce: -kuchyňské linky na klíč, včetně spotřebičů -ložnice postele, komody, noční stolky -schodiště obkládané (na betonový podklad, na kovovou kostru) -dveře - interiérové (vnitřní) i exteriérové, včetně zárubní -nábytku dětské pokoje, konferenční stolky, kuchyňské stoly, obývací stěny stylové lavice, židle a stoly do vinných ...

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -zakázková výroba dřevěných a montovaných schodišť -interiérové dveře a obložkové zárubně z masivních materiálů -individuální přístup k zákazníkovi -zaměření, nezávazná cenová kalkulace a návrh ve 3D zdarma.

Práce, služby: -sklenářství Zasklívání, rámování obrazů, broušení plochého skla.

Malířské, natěračské, lakýrnické práce: -malování - byty, kanceláře, školy -nástřiky: -dveře, okna, radiátory, ploty, konstrukce -nátěry fasád -dekorativní nátěry a nástřiky TOLLENS, OIKOS, JUB a podobné.

Montáže venkovních teras, podlahář.

Stavebnictví: -novostavby -rekonstrukce -vnitřní i venkovní práce -zednické práce -zateplení. Truhlářství: -vyhotovení nábytku na míru -obložení -dřevotříska i masiv -kuchyně na zakázku -dřevěné ploty -pergoly. Zámecké fitcentrum: -solárium -sauna -posilovna -masáže -doplňky stravy, bylinné čaje.

Výroba: -sádrokartony -zateplení.

Práce: -obkladačské -zednické -kompletní stavební činnost -RODINNÉ DOMY na klíč -rekonstrukce domů a bytů -dodávka materiálů a řemesel.

Stavební práce. -úpravy koupelen, bytových jader, interiérů a půdních prostor. -zemní práce s minibagrem.

Instalatérské a topenářské práce. Rozvody vody, topení a plynu vč. revize, odpadní potrubí vnitřní. Rekonstrukce bytových jader. Elektroinstalace zajistíme. Další provozovna: -664 51 Šlapanice Čechova 11 608 478 280

Práce: -elektrotechnické -instalatérské -zednické -obkladačské -truhlářské -malířské.

Práce, výroba: -zámečnictví -scxhodiště -brány -vrata -ploty.

Práce: -pokládka zámkové dlažby -pokládka dlažebních kostek -obrubníky.

Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Zámečnické práce, zámečnictví, zámečník Umělecké kovářství, kovářské práce, předměty. Výroba, prodej: vrata, ploty, brány, mříže, zábradlí, schodiště, zámky, kování.

Výroba: -zámky, kování -zámečnické práce.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových objektů -zateplení budov -rekonstrukce bytových jáder, střech -půdní vestavby a nádstavby -pokládka dlažby a renovace podlah -vodoinstalace, elektroinstalace -malby, nátěry -sanace, izolace objektů -bourací práce, demolice -opravy ...

Práce, prodej: -pokládka podlah -plovoucí podlahy -parkety -linoleum -renovace podlah, zárubní, dveří, parapetů.

SHZ - Sprinklerové zařízení je navrženo pro detekci a uhašení požáru v jeho počátečních fázích, nebo pro udržení požáru pod kontrolou. Ocelové konstrukce: -montáž ocelových konstrukcí - stožárů -ocelové žebříky -montáž technologických celků -montáž dopravníkových systémů -montáž těžkých ocelových konstrukcí -dodávka a montáž lehkých a ...

Revizní služby: -byty, domy a budovy -hromosvody -spotřebiče -průmyslové a svářecí stroje -zdravotnické přístroje.

Veškeré stavební a zednické práce. Novostavby, rekonstrukce, přstavby. Zateplování fasád, domů a střech, balkony. Stavba rodinných domů. Zemní práce. Zaměřování staveb.

Tesařství, klempířství, pokrývačství. Práce na střeše, střecha. Pokrývač, tesař, klempíř. Pokrývačství,   pokrývačské  práce. Tesařství, tesařské, klempířství,   klempířské práce. Veškeré střešní krytiny, krytina, střešní materiál. Střešní konstrukce-montáž, rekonstrukce střechy, oprava, přestavba, půdní vestavba. Kompletní zhotovení ...