Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál. -elektrospotřebiče. Práce: -elektromontážní: -silnoproud, slaboproud. -revize, projekce elektro.

Práce: -zednické -obkladačské

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské

Práce: -klempířské. -pokrývačské.

Služby, práce: -malířství -natěračství.

Výroba, prodej: -truhlářství -nábytek.

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - okna, dveře

Provádíme služby v oblasti realizace elektromontážních prací od zhotovení projektu, zpracování variantních technických řešení přes realizaci díla až po zabezpečení servisu.

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -kanalizace vnitřní (odpady) a venkovní (přípojky) -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI) ROCCA, LAUFEN-JIKA, KOLO, KERAMAC, GEBERIT, WIEGA (vana, umyvadlo, WC, sprchové a masážní kouty), tuzemské i zahraniční ...

Klempířství, pokrývačství, tesařství a zednictví. Provádíme veškeré: -klempířské práce oplechování, okapy, svody, vzduchotechnika, odsávací roury od kotlů -pokrývačské práce-všechny druhy pálené a betonové krytiny, hliníkové, lepené krytiny a izolace, montáž střešních oken (okna, okno) -tesařské práce-montáže střešních krovů včetně laťování, ...

Práce: -stavební činnost -stavební práce.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -venkovní eurodveře -dřevěná eurookna (eurookno, eurooken). Zakázková výroba z masívu: -schodiště, obklady -garážová vrata. Vnitřní dveře: -dýha, folie, (zárubně) -montáž -PVC, shrnovací dveře Plovoucí podlahy z masivu, lamino.

Práce: -elektro montáže a elektro revize instalací, přístrojů a zařízení -revize přístrojů a zařízení v kancelářích a firmách -elektro revize domovních instalací, bytových domů, bytů.

Zednické a stavební práce. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů včetně zateplování objektů.

Geodetická kancelář, geodetické služby: -geodetické práce v katastru nemovitostí -geometrické plány, vytyčování hranic pozemků, poradenská činnost, oceňování nemovitostí - včetně znaleckých posudků, posudek.

Práce: -stavitelství -zednické.

Zakázkové stolařství, truhlářství Brno. Stolařská a truhlářská výroba: -dodávka interiérů včetně montáže -výroba na zakázku -poradíme s výběrem materiálu: -MDF, LTD, masiv, dýhovaná dřevotříska, lamino. Zaměření, výroba, montáž: -kuchyňské linky -jídelny -ložnice, pokoje a schodiště -dětský nábytek -vybavení prodejen ...

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž, poradenství: -eurookna - kastlová, rámová -dveře - interiérové, vchodové, posuvné -garážová vrata z masivního dřeva -masivní nábytek (schody, stoly, police, skříně, postele) -atypické stolařské výrobky a na přání zákazníka -zahradní nábytek.

Studie, projekt, dodávky na klíč, montáž, demontáž, instalace, rekonstrukce, opravy, revize: -vodovodní řady i vnitřní rozvody (plast, měď, pozink, svařované černé potrubí) -příprava TUV, ohřívače -odpady vody (plastové, litinové) -sanitární zařízení koupelen -plynové rozvody -plynofikace domů -průmyslové rozvody plynu ...

Řemeslo, služby, práce: -malířství -natěračství -nátěry fasád a střech -tapetování -nástřiky.

Geodetické práce, konzultace, poradenství. Geodézie: -zřízení vytyčovací sítě staveb, polohové i výškové -zaměření skutečného provedení staveb inženýrských sítí (vodovod, plynovod, kabel NN a VN telefonní kabel, VO, atd. -zaměření mapových podkladů pro projekt (včetně zjištění informací o průběhu inženýrských sítí ) -vytyčení a zaměření ...

Práce: -izolatérství -izolace rovných střech, balkónů a teras -stavby a rekonstrukce bazénů a jezírek -montáže světlovodů -výroba plastové jímky. GPS: N 48°54.65522', E 17°24.72497'.