Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce, výroba: -provádění stavebních prací a kompletních rekonstrukcí objektů -řezání betonu a jádrové vrtání betonu -pokládka podlah - průmyslové, epoxidové a anhydritové -dodávky projektové dokumentace a statických posudků -zámečnická výroba -statika a projektová činnost. Výroba: -monolitických konstrukcí -základových ...

Elektroinstalační práce: -elektroinstalace -hromosvody -domácí telefony -zabezpečovací a kamerové systémy -domácí a průmyslová chlazení.

Dodávky na klíč: -montáž v letním období: -fasády klasické -fasády zateplené EKOLAK, BAUMIT (polystyren, minerální vata, s různým povrchem) -osazení parapetů, soklů -montáže na zimní období: -stavební práce, opravy rodinných domků -sádrokartonářské práce -půdní vestavby, přestavby, nástavby -zajistíme a ...

Podlahářské práce, podlahy: - pokládka podlah z masivu - pokládka plovoucích podlah

Společnost je certifikována ISO 9001:2001. Projekt, dodávky na klíč, montáže, elektroinstalace, telekomunikace: -zabezpečení zařízení budov, objektů, hal -EZS elektronická zabezpečení signalizace -EPS elektrická požární signalizace -zafukování optických kabelů, trubek a mikrotrubiček -svařování optických kabelů -přeložky ...

Stavební práce: -stavby na klíč -přestavby nemovitostí -zateplování fasád -půdní vestavby -obklady, dlažby -výstavby sklepů a rotund -krby -dodávky stavebních materiálů -pronájem fasádního lešení.

Stolařství. Truhlářství.

Řemeslnické práce: -instalatérské a topenářské -elektro a stavební - kompletní dodávky -údržba bytového fondu.

Truhlářství. Výroba, montáž: - atypické interiéry, nábytek - výroba interiérové dveře.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce domů - zateplování budov - fasády. Zedník, zednictví.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - nábytek.

Práce: -demolice -odstranění staveb -přípravné práce pro stavby -základy rodinných domů -obslužné komunikace -terénní úpravy -lesní cesty -kanalizace.

Práce, služby: -instalatérské -topenářské.

Malíř, natěrač. Nákladní doprava tuzemská, doprava stavebních a sypkých materiálů.

Elektroinstalační práce.

Práce, služby: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské

Vodoinstalatérství, instalatér.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské.

Elektromontáže, elektromontážní práce.

Realizace dřevostaveb, rodinných domů a pergol. Malířské a natěračské práce. Zateplování domů.

Obchod, prodje, dodávka, montáž, realizace: -izolace proti hluku a vibracím -tepelné izolace. Služby: -měření hluku, akustika -návrhy odhlučnění, návrhy protihlukových opatření -hlukové studie. Izolační nateriály z polyuretanu: -SYLOMER, SYLODYN. Další výrazy: -hluk a vibrace.

Izolační a asfaltérské práce.

Elektromontáže. - výstavba vedení vysokého a nízkého napětí - kabelové rozvody VN, NN - trafostanice - elektrické domovní přípojky - veřejné osvětlení - místní rozhlas - revize el. zařízení