Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Činnost: - nákladní autodoprava - zemní práce

Práce: - plynařské - topenářské.

Firma FIT ELEKTRA provádí veškerou elektromontážní práci na zařízení nn a vn, práce do 1000V se specializací zaměřenou na : -domovní a bytovou elektroinstalaci -nebytové prostory -hromosvody -revize -společné prostory panelových domů -topné kabely a rohože -opravy elektrických spotřebičů -kamerový a bezpečnostní systém. Poradenská ...

Činnost: - izolace plochých a zelených střech, jezírek, bazénů či spodních staveb.

Elektromontážní práce: -elektroinstalace -revize elektro.

NOVABYT Stavební a obchodní činnost. Rekonstrukce: -bytová jadra -zděné koupelny -interiéry Prodej: -sanitární materiál, keramika, dlažba -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -vodovodní baterie.

Služby: - práce autojeřábem AD 20, - nákladní doprava LIAZ, HR + sklopka, UNC - nakladač, terénní vysokozdvižný vozík - stavební práce - stavby na klíč, rekonstrukce, - stolařské práce - atypické výrobky

Práce, služby: -truhlářství. Výroba, montáž: -eurookna -balkónové a vchodové dveře.

Práce, služby: -stolařství -truhlářství

Sklenářství, sklenářské práce: -řezání, vrtání, pískování, broušení, fazetování plochého skla -zasklívání oken, dveří, výloh, střechy, výtahy -nábytková skla, dvojskla, bezpečnostní skla a protipožární skla.

Kovoobrábění. Práce: -obrábění kovů na CNC soustruhu, soustruh osmipolohová hlava -soustružení, frézování, vrtání, řezání, broušení, svařování CO2 TIG včetně dodání materiálu -zámečnická práce. Výroba: -speciální díly pro motorsport.

Řemeslo: -instalatér -topenář. Montáž, oprava, rekonstrukce: -ústřední vytápění, topení -plynoinstalace, plyn -vodoinstalace, voda -plynové spotřebiče. Prodej: -plynové ohřívače vody, zásobníky vody -kotle, kotel -ústřední topení, radiátory -vodoinstalační materiál.

Prodej, servis: - výpočetní technika Elektroinstalace a revize elektro.

Truhlářské práce, truhlář. Výroba eurooken, eurookna, interiérové a exteriérové dveře. Nabídka obkládání, obklady schodů, schody a selský nábytek.

Projekce, revize, montáž, instalace: -instalatér, topenář -vodař, topenář -vodoinstalace, plynoinstalace -instalatérské a topenářské práce -vodo-topo, plyn.

Provádíme: -obkladačské práce -pokládku dlažby -zateplování fasád -veškeré zednické práce včetně hrubých staveb RD.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

Stavební společnost. Zemní a výkopové práce.

B.P.F. MORAVIA s.r.o. Stavební stroje a zařízení. Prodej a servis: -rypadla -čelní nakladače -naftové motory. Nabízí -minirypadla - NEUSONN -kráčející rypadla MENZI - MUCK -traktor - bagr nakladače JCB -podvozkové díly (rolny, kladky, řetězy) -čerpadla vstřikovací, dopravní, -hydraulika -náhradní díly pro jeřáby -náhradní díly ...

Sklenářství, sklenářské práce.

Prodej, instalace a servis veškerého sortimentu Cankař-Atmos. Nabídka kotlů. Prodej, instalace solárních panelů a systémů.

Truhlářství Výroba: - nábytku - kuchyní, dětských pokojů, stolů, židlí, pergol, altánků, - renovace starého nábytku, postelí - zakázková výroba.