Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Správa bytového fondu. Poradenství: - právní - v oblasti správy domů, bytů a nebytových prostor a činností souvisejících s realizací Zákona o vlastnictví bytu. Montáž, servis: - výtahy. Práce, revize: - elektroinstalatér - vodoinstalatér - topenář. Opravy, servis: - plynová zařízení. Instalace, servis: - měřicí a regulační ...

montáž, údržba, oprava a revize: - elektrická zařízení

Plynoservis. Oprava, servis: -plynový kotel (kotle), sporáky, ohřívače

Kominictví, kominík, kominář. Revizní technik spalinových cest.

Malířské a natěračské práce. Malířství a natěračství.

Práce, služby: -zateplení -rekonstrukce bytových jader -pokrývačské práce

Práce, služby: -malířství -natěračství

Kominictví, kominík: -vložkování komínů, revizní technik.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské.

tel.č.neověřeno Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace

Prodej, dodávka, montáž: -plovoucí a sportovní podlahy, PVC*, koberce, korek, marmolea, vlysy. Renovace podlah, úpravy povrchů. Služby: -měření vlhkosti -poradenství. Prodej: -barvy a laky KABEFARBEN.

Elektro: - ektroinstalační práce - elektromontáž: - revize. - servis.

Elektropráce, elektroservis. Prodej: -elektro -servis ETA.

Práce: -malířské. -natěračské.

Zámečnictví, zámečnické práce.

Činnost: - demolice - trhací práce

Řemeslnické práce: -elektrikářské, elektrikář -silnoproud elektro do 5000 V, nn, vn -elektroinstalace bytové, průmyslové, novostavby, rekonstrukce -hromosvody -revize -kompletní elektroinstalace pro Váš dům. Nákup elektromateriálu, mám množstevní bonus. Rychle, kvalitně, se zárukou. Služby: -smluvní údržba firemních elektroinstalací a ...

Tesařské a pokrývačské práce: -roubené stavby, dřevostavby -altány, pergoly. Zakládání a údržba zeleně, zahradnické práce: -realizace zahrad -automatické závlahové systémy. Prodej rostlin.

Dodávka: -podlahy, podlahových krytin -výběr z více jak 300 druhů různých typů podlah doplněný individuálním přístupem od prvního kontaktu, přes zaměření místa, rychlé dodání až po profesionálně zpracované položení Vaší nové podlahy. -podlahy z nejrůznějších materiálů, např. zcela přírodní materiály jako je dřevo (dub, buk, smrk, ...), korek a ...

Čištění, oprava, servisseřizování: -plynové spotřebiče. Pozáruční oprava: -průtokové ohřívače vody -plynové, kombinované sporáky, kombinované kotle (kotel) MORA.