Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zámečnictví. Výroba, prodej: -mříže -brány -ploty -vrata -konstrukce. Služby: -otevírání bytů.

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Služby: -projekce -provádění staveb včetně jejich změn a odstraňování -stavební management -inženýrská činnost -konzultace.

provadime realizaci oken a okenich doplnku vseho druhu.dodavame okna, parapety vnejsi i vnitrni, zaluzie, site proti hmyzu jak okeni tak dverni.zabyvame se i dodavkou markyz a veskere stinici techniky, provadime veskere prace jak vybourani puvodnich oken, montaz novych oken a zednicke zapraveni.vse za nejlepsi ceny u nas na trhu.

Stavební firma, stavební práce, pokládka zámkové dlažby, dlažba, realizace půdních vestaveb, vestavba a sádrokartony.

Práce, prodej: -voda -plyn -topení -odpady -sanita -elektrospotřebiče

Práce: -zámečnické -kovovýroba.

Prodej, oprava, servis: -plynové kotle PROTHERM -topenářské práce.

Výroba, prodej: -pilařská -řezivo, desky -pořez dřeva -nábytek na zakázku. Práce: -tesařské.

Stolařství, truhlářství, výroba, nábytek, nábytku. Kuchyně, kuchyní, kuchyňské linky. Vestavné skříně, vestavěné skříně, skříň. Ložnice. Dětský pokoj, dětské pokoje. Obývací pokoje. Veškerý nábytek je možné realizovat dle vlastních představ a v různých provedeních.

Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin

Reality: -odhady cen nemovitostí -jednání s orgány státní správy. Stavební práce: -novostavby, rekonstrukce -finální dodávky na klíč -jednotlivé stavební práce -malby, nátěry, obklady, dlažby -odstraňování vlhkosti zdiva.

Práce: - klempířské - pokrývačské

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalační - zámečnické.

Stolařství. Výroba, prodej: -vnitřní i venkovní dveře z masivu. Dřevovýroba.

Řemeslo: -dřevovýroba -stolařství.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské.

Malířské a natěračské práce. Malíř, natěrač. Malířství, natěračství. Velkoplošné reklamní náměty různého druhu na fasádách, nátěr fasády.

Dodávka na klíč, prodej, renovace, poradenství: -podlahy -parkety Úprava povrchu před pokládkou samonivelačními stěrkami. Podlahy plovoucí: -Laminátové(EGGER)emotion, spirit -Dřevěné 3 vrstvé(WEITZER PARKET) -3lamela parketa -prkno -2lamela dlouhý řemen PVC podlahy LINO FATRA-Domo, Novoflor(standard, extra): -Dual ...