Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Natěračské práce Malířské práce

Montáž - plynoinstalacerevize do 50KW Topenářské práce Revize do 50KW Vodoinstalační práce

Montáž suché stavby, suchých staveb a střešních oken, střešní okna, okno. Výstavba sádrokartonových konstrukcí, sádrokartony. Standardní sádrokartonové konstrukce sádrokartonové systémy s funkcí požární ochrany, tepelné ochrany, ochrany proti vlhkosti a ochrany proti hluku. Kreativní řešení interiérů suchou výstavbou. Praktické provádění ...

Pokrývačské a tesařské práce, pokrývač, tesař, opravy komínů, komíny. Veškeré práce na střeše, střecha. Střešní konstrukce-montáž, rekonstrukce střechy, oprava, přestavba, půdní vestavba. Kompletní zhotovení krovů,krovy.

Malířské, natěračské práce. Malíř, natěrač. Malby, natírání. Fasády, fasáda. Vymalování pokojů, pokoje, kanceláří, ordinací, firem, firmy.

Topenářské práce Opravy - plynové zařízení Montáž - plynové zařízení Vodoinstalační práce

Topenářské práce Opravy - plynové zařízení Montáž - plynové zařízení Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Nákladní audodoprava - do 3,5t - vnitrostátní Demolice Zemní práce Služby v zemědělství - sklizeň obilovin a řepky (kombajn)

Plynoinstalatérské práce Topenářské práce Zámečnické práce Vodoinstalatérské práce

Stavební firma, stavební práce, stavitelství, zednické práce, zedník, obklady, fasády, zámkové dlažby, kompletní rekonstrukce domů, výstavba domů.

Vodo, topo. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalace, rozvody vody, oprava, montáž, revize. Topenářské práce, rozvody topení, topenář. Odpad, odpadní roury.

Stavební truhlářství

Práce: -stolařské. Zakázková výroba, montáž: -eurookna, dveře -schody, vrata -krbové římsy.

Vodo, topo, plyn. Vodoinstalace, topenářské práce, plynařské práce. Montáže rozvodů , rozvody vody a topení. Realizace solárií, čerpadel, čerpadla a drenáže.

Natěračské práce Malířské práce

Prodej - kuchyňský nábytek Prodej - nábytek Výroba - nábytek

Pokládka - obklady - dlažby

Obchodní činnost Inženýrské sítě Demolice Zemní práce

- - kamenictvízpracování přírodního kamene - pomníky, parapety Kamenická výroba - pomníky Kamenická výroba - parapety

Montáž - solární systémy Topenářské práce Vodoinstalační práce