Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Úklid, úklidové práce, úklidy domů: -i dlouhodobé smlouvy na úklid na stavbách, v domácnostech i kancelářích. Vyklízení půdních prostor, zahrad a parků. Výkopové a stavební práce. Přípravné práce pro stavbu. Terénní úpravy ruční. Úklid ulic, chodníků - léto, zima. Parkové úpravy, stříhání trávníků. Stavební činnost: -výkopy, kinety na ...

Provádím domácí práce: Běžné bytové opravy a úpravy Výměny odsavačů par a kuchyňských digestoří Montáž a demontáž nábytku Poradenství

Elektroinstalační práce. Pokládka: - podlahové krytiny - dlažby - podlahy. Domy na klíč. Zednické práce, rekonstrukce: - byty - bytová jádra. Vodoinstalační práce.

Provádění zámečnických prací.

Stolařství. Výroba: -kuchyně, ložnice, skříně -bytový, koupelnový a kancelářský nábytek na zakázku.

Truhlářství, podlahářství -Obchodní činnost -Zprostředkovatelská činnost

Prodej, maloobchod: - koberce, PVC, plovoucí podlahy - kusové koberce a běhouny - rohožky a schodové nášlapy - koupelnové rohože a předložky - lepidla - Auer metal – přechodové lišty s nekonečným množstvím profilů a příslušenství - garnýže

Provozovna: -Černovické nábřeží 16, 618 00, Brno. Servis, oprava: -motorová vozidla, stavební stroje, autojeřáby a zvedací zařízení. Měření emisí a zajištění STK. Prodej: -náhradní díly TATRA, LIAZ, AVIA Certifikace ISO 9001:2001. Zámečnictví: -zakázková výroba.

Práce: -truhlářství -bednářství.

Stolařství, stolařské práce. Návrh, výroba: -kuchyňská linka, kuchyně na zakázku -veškerý nábytek -kuchyňský nábytek židle, stůl -doplňky poličky, zásuvky, dekorace -vybavení kanceláře, obývací pokoj, postele, ložnice.

Odborné instalace podlahových krytin, poradenství o čištění a údržbě, prodej. Koberce: -BALTA, SIT-IN PVC: -homogenní (ANTISTATIK, PRIM, EFEKT) -heterogenní natírané -heterogenní laminované -Fatra Sporting T Plovoucí podlahy: -laminátové -dřevěné vícevrstvé FERTIG Marmoleum: -zářivé, odolné abrazi i ohni ...

Stavby na klíč, zateplování fasád, lití podlah a monolitických stropů.

Kovovýroba - brány Kovovýroba - ploty - zábradlí Svařování Zámečnické prácekovovýroba - ploty - brány - zábradlí

Provedení litého teraca - na schody, podlahy - z šedého a z bílého cementu portlandského - z portlandského cementu dobarvovaného renovace staršího teraca - přebrušováním - přeštokováním permlováním - přelakováním hloubková penetrace

Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Nabídka veškeré zámečnické, montážní a instalatérské práce. Montáž stabilní hasicí zařízení.

Výroba - mříže - vrata - zábradlí - ploty a oplocení - ocelové konstrukce. Zámečnické práce na zakázkuvýroba - mříže - zábradlí - ploty a oplocení - ocelové konstrukce - rošty - vrata.

Autoopravna, autoservis: -osobní automobily. Zámečnictví.

Malířské a natěračské práce.

Elektrikář, silnoproud, elektroinstalace, elektroinstalační práce: -nn do 1000 V včetně projektu, revize -připojení, připojování spotřebičů, jako jsou například varné desky, digestoře apod. -odborné úpravy bytových elektroinstalací -nové instalace v bytech nebo průmyslových objektech -kabelové rozvody. Výroba (zajistím): -rozvaděče ...

Zahájeno: 17.03.2004 Ukončeno: 25.10.2011 Zámečnictví, nástrojářství

Ukončena činnost. Malby: -kaolin -disperzní materiály -imitace tapet a mramoru. Nátěry: -oken, dveří, konstrukcí, potrubí -vysokotlaké stříkání fasád Tapetování: -klasické -VARIOPAINT (stříkané tapety) -OIKOS. Služby: -vymalování s úklidem -drobné zednické práce.

Montáže a opravy elektroinstalací, servis domácích telefonů i zvonků a instalace rozvodů pro televizi i internet.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba a montáž bezpečnostního kování a provádění kovovýroby.