Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

CaloreEco s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, čištění topení a kotlů a na dezinfekci ozónem.

Práce: -zednické -pokrývačské -tesařské -klempířské -zakládání staveb -kompletní provádění staveb, stavby na klíč -zateplování fasád -sádrokartonové konstrukce -rekonstrukce bytových jader -kompletní střešní systémy -pokládka zámkových dlažeb.

Zemní práce, protlaky. Provádíme neřízené průtlaky - protlaky pro vedení vody, plynu nebo elektřiny.

Malířství a natěračství. Aktuální informace naleznete na adrese hribekgroup.cz

Profesionální malířské a natěračské práce. Aktuální informace naleznete na adrese hribekgroup.cz

Společnost Alois Bařina nabízí služby zemních a výkopových prací v okrese Břeclav. Realizujeme výkopy základů pro rodinné domy a jiné stavby, výkopy inženýrských sítí, výkopy pro kanalizace, výkopy pro bazény a mnoho dalšího. K naší činnosti patří také služby autodopravy jako je například odvoz suti či jiného materiálu. Práce: - zemní a ...

Firma vyrábí vjezdové a vstupní brány. Zakázková výroba nerezových zábradlí a doplňků, schodišť, zařízení pro zemědělce a vinaře. Drobné soustružnické a zámečnické práce.

Společnost Zahradní a stavební, s.r.o. je zahradnická a malostavební firma. Vlastníme zahradní techniku - od kultivátorů, sekaček, křovinořezů přes motorové pily až po vlastní nákladní kontejnerový automobil. Provádíme drobné stavební práce - dlažby, obklady, ploty, terasy, fasády, omítky, malby.

Truhlářská dílna, zakázková výroba: - vchodové, interiérové dveře - schodiště - altány - nábytek, kuchyňské linky apod

Truhlářství. Výroba: -kuchyně na míru -vestavěné skříně -nábytek -dveře -schody -podlahy. Montáž, prodej: -plovoucí podlahy -obložkové zárubně -dveře.

Autodoprava. Kontejnerová doprava Zemní práce Dovoz písku a kameniva Odvoz odpadů Pronájem mobilních buněk

Naše firma se zabývá činností v oblasti zemních a výkopových prací, jako je např. svahování dálničních těles, železničních svršků a vodních děl. Současně nabízíme také speciální kolejové a výkopové práce. Disponujeme stavebními stroji - kolová rypadla, traktory. Provádíme přípravné práce pro stavby, kolejové trati, úpravy terénu a  nakládání ...

Nákup a klasický i komisní prodej traktory, malotraktory a stavební technika. Nákup, prodej, komise strojů: -traktory Zetor UŘ I -viniční traktory -malotraktory -stavební mechanizace -příslušenství. UNC práce: Zemní práce: poskytujeme dlouhodobý pronájem smykem řízeného čelního nakladače LOCUST 853 a to včetně obsluhy. Výkup ...

Naše firma se sídlem v Olešnici na Moravě se zabývá především zemními a výkopovými pracem. V rámci naší činnosti dále nabízíme také zednické práce, kdy zajišťujeme např. rekonstrukce rodinných domů, zateplování fasád, realizaci fasád a další zednické práce. Dále zajišťujeme komplexní tesařské, klempířské a pokrývačské práce (realizace nových i ...

Dietrichsteinský dvůr Bulhary provozuje restauraci, ubytování, vinařství, vinotéku, a také stolařskou dílnu.

Malířská a natěračské práce. Zajištění malování bytů, domů či výrobních hal. Nabídka nátěrů oken, dveří, radiátorů nebo fasád.

Výroba: -zámečnictví -vrata z ocelových trubek a profilů -ozdobné brány, branky, kovové dveře -mříže na okna, dveře i balkony.

Výstavba domů, hrubé stavby, základové desky, zateplení fasád, zednické a výkopové práce, sádrokartony.

Bytové studio. Prodej: - bytový textil: - záclony, závěsy - podlahoviny: - koberce v metráži i kusové - PVC - laminátové a dřevěné podlahy - garnýže. Šití, úpravy: - dekorační textil - koberce. Podlahářské práce. Možnost pokládky podlah.

REGAN, spol. s r.o. se specializuje na betonové, cementové, sádrové a vápenné výrobky.

Stavební firma KOMAB, s.r.o. Pohořelice je spolehlivá firma s dlouholetými zkušenostmi ve stavebnictví. Stavební práce provádíme již od roku 1993. Provádíme stavby, rekonstrukce, přestavby, modernizace: -rodinné domy -půdní vestavby -rekonstrukce RD včetně zateplení -haly, průmyslové objekty -bytové domy -zateplení, fasády. Stavby ...

Sklenářství. Zpracování ploché sklo 2-12 mm, tj.řezání, vrtání, broušení hran včetně leštění. Zasklívání veškeré stavební otvory - okna, dveře, výklad, střešní okno a světlík Bezpečnostní sklo drátěné, lepené Connex s vnitřní fólií standardní i atestovanou. Zabezpečení obchod-neprůstřelné sklo, bankovní přepážky, pošta. Protipožární skla - ...

Odborné podlahářství - pokládka, montáž, servis a vyrovnání a úprava povrchu před položením podlahy. Poskytujeme i poradenství a zaměření. Postaráme se i o demontáž starých podlahových krytin. Staráme se i o údržbu. Prodej podlahových krytin.

Výroba, práce: -truhlářství -kuchyňská linka -vestavná skříň, skříně -postele -posuvné dveře na míru -nábytek na míru dle požadavků zákazníka -kompletní dodávku a montáž nových dveří a zárubní.