Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Společnost Mohlis Brno - je ryze českou společností, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1993 a poskytuje už 25 let profesionální služby v oblasti ochrany Vašeho majetku. V kompletním sortimentu služeb najdete bezpečnostní agenturu, online ostrahu, zabezpečení objektů nebo úklidové služby a facility. Společnost má své hlavní sídlo v Brně, ...

- úpravy vody - projekce TZB - hospodaření s vodou

Společnost Delogy Projects s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací a kamerové systémy, elektroinstalace, datové sítě a systémy kontroly vstupu.

Firma Malby Beránek se zaměřuje na renovaci fasád, omítky, lakýrnické práce, nátěry, malby a tapety.

Společnost A+J střechy s.r.o. se zaměřuje na pokrývačské, klempířské, tesařské a výškové práce.

Vrty od 0 do 200 m Vrtané studny s výstrojí od 110 mm do 225 mm Hydrogeologické průzkumné vrty Sanační vrty při odstraňování ekologických zátěží Vrty pro tepelná čerpadla Injektážní vrty a mikropiloty Čerpací zkoušky pro ověření kvality a vydatnosti podzemní vody Vypracování hydrogeologických posudků a projektové dokumentace pro legalizaci ...

Klempířství Pokrývačství Černovice se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech, výškové práce, hydroizolace a další klempířské a pokrývačské práce.

Karel Vaněrka se zaměřuje na pokládku, opravy a renovace podlah.

Elektro-Monteur s.r.o. se zaměřuje na výrobu rozvodů, elektromontážní práce, programování, automatizaci, regulaci topení a chlazení a mnoho dalšího,

Řemeslnické práce, instalatérství: - úprava vody, ohřev TUV -kanalizace - domácí a průmyslové plynovody (montáž, servis) - ústřední vytápění, kotle, kotelny, podlahové vytápění, teplovzdušné vytápění, sálavé vytápění, solární systémy, tepelná čerpadla, kamna, krby -možnost kompletních dodávek včetně elektroinstalace, měření a ...

Společnost GEDASS s.r.o. realizuje: - stavby na klíč - rekonstrukce - střechy - zateplování - půjčování lešení aj.

Firma zajišťuje dodávku litých podlah. Realizujeme anhidridové podlahy, betonový potěr a pěnu.

Bulka s.r.o. se zaměřuje na klempířské práce, zateplení budov, mytí oken, kácení stromů a na další výškové práce.

Společnost INTERFAS s.r.o. z Brna se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, terasové podlahy, dřevěné obklady a na další prvky.

Společnost Opravy a Repase s.r.o. se zaměřuje na truhlářské repase, lakýrnické práce a opravy oken a dveří.

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

STOLAŘSTVÍ Jiří VODÁK se zaměřuje na ruční výrobu dřev pro stolní tenis nejen pro Evropu.

Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Stolařství Macháček navrhuje a vyrábí kuchyňské linky, vestavěné skříně, schodiště a vybavení koupelen.

Truhlářská dílna MIPA vyrábí nábytek a interiéry na míru. Výroba a montáž kuchyňských linek v Blansku. Realizuje dětské pokoje, ložnice, koupelny a skříně.

Služby: - zámečnictví, sváření a obrábění kovů - výroba vzorků, návrh na změnu technologie výroby - zpracování a kontrola zakázek - balení a expedice

Střechy a stavby od A do Z. Klempířství, zámečnictví, tesařství, pokrývačství, zednictví. Práce: -klempířské -plechové střešní krytiny LINDAB, RANILLA -falcované plechové krytiny pozink, titanzinek, měď -pokrývačské: -montáž střešní krytiny BRAMAC, KM BETA, TONDACH -montáž střešních oken, okna, okno VELUX, ...

Klempíř, izolatér: -stavební klempířské a pokrývačské práce -montáž (i s izolací)-střechy, okapy, střešní okna, balkóny, lodžie, terasy -materiál-měď, titan-zinek, hliník, pozink.