ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Jan Musil se zaměřuje na přepravu a převoz různých druhů materiálů do nosnosti 5 tun a na zemní práce.

Montáže, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení.

Společnost DAC Těmice s.r.o. se sídlem v okrese Hodonín se již od roku 2008 zabývá komplexní realizací pozemních staveb - výstavba komunikací, chodníků, zpevněných ploch, aj. V rámci naší činnosti provádíme také výkopové,  zemní a demoliční práce, prodej sypkých materiálů včetně autodopravy.   Naše služby: - realizace pozemních staveb    - ...

Společnost VMD stav s.r.o. provádí hrubé stavby, fasády, obklady, dlažby a také sádrokartony. Stavba, výstavba: - hrubé stavby. Práce: - fasády - obklady - dlažby - sádrokartony. Jsme spolehlivá firma, která si zakládá na kvalitě odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Brně na ulici Dukelská třída ...

Strojní i ruční bourací a zemní práce, přípravné práce, realizace chodníků, komunikací a zpevněných ploch, meliorační práce, opravy, údržba, rekonstrukce lesních a jiných cest, rekonstrukce kanalizačních přípojek a řádů, rekonstrukce veřejného osvětlení a ostatních IS.

Pavel Sedláček se zaměřuje na malířské a natěračské práce a tapetování.

Ladislav Štolfa se zaměřuje na automatizaci, elektromontáže, fotovoltaiku a projekci elektro.

DRATEL, s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize hromosvodů a fotovoltaické elektrárny.

Michal Gryc se zaměřuje na elektroinstalace, automatizaci domácností, kamerové systémy, rekuperace a instalaci fotovoltaických elektráren.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 (enviromentální audit). Energetika, elektrotechnika. Studie, projekt, poradenství, dodávky na klíč včetně stavebního povolení pro práce elektro, montáž, údržba, revize, oprava, smluvní servis, rekonstrukce: -nízké napětí, NN**, vysoké napětí VN** -rozvody venkovní a ...

Výstavba energetických sítí a rekonstrukcí, modernizací trafostanic a transformoven ve všech napěťových hladinách NN, VN, VVN do 110kV. Projekce, výstavba i na klíč fotovoltaických elektráren v mnoha provedeních, například na střechy budov a pozemky. Realizovali jsme více než 200 fotovoltaických elektráren.

Práce: - zemní a výkopové práce pásovým bagrem Služby: - pronájem kontejnerů - odvoz suti - dovoz štěrku, písku a jiného sypkého materiálu.

Manergo Mont se zabývá instalacemi tepelných čerpadel pro rodinné, bytové domy a komerční prostory a to včetně instalací podlahového nebo radiátorového vytápění. Pro další úspory montujeme i solární systémy.

Projekce, dodávka, montáž, poradenství, revize, práce, obchodní činnost, prodej, oprava, servis: -voda, plyn, topení (vodo-topo-plyn) -vodoinstalační (plast, měď, pozink) -kanalizační (litina, kamenina, PVC, HT, kanalizační PVC*) -plynoinstalační (tlakové zkoušky a OTP) -topenářské (kov, měď, pozink, plast, podlahové topení).

Prodej, montáž, servis, oprava: -vodo-topo-plyn -plynové zásobníkové ohřívače vody -kamna na propan -instalační materiál -průmyslové zboží. Služby: -čištění -kanalizace -ohřívače vody -kotlová tělesa mechanickou i chemickou cestou -kontrola anodových tyčí -Koupelnové práce vodo-topo-plyn.

Rekonstrukce a realizace bytových jader a koupelen, kompletní rozvody vody, kanalizace, topení i plynu. Dále výměny a montáže kotlů, otopných těles, plynových spotřebičů. Kotelny i nad 50KW, revize plynu, solární systémy a tepelná čerpadla. Nově strojní čištění odpadů a monitorování kanalizace.

Práce, služby: -instalatérské -topenářské -plynařské

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Natěračské práce fasády, střechy, ploty Malířské prácemalování - byty a pokoje - školní prostory a školky - kanceláře a firemní prostory - ordinace a zdravotnická zařízen - schodiště - dekorativní výzdoba prostor Reklamní nápisy a loga na omítku Úklidové služby

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008, držitel certifikátu Zelená úsporám. Projektování, dodávky na klíč, revize a montáže, inženýring topení, plynu a vody v občanských i průmyslových objektech: -tepelná čerpadla, čerpadlo -revize plynoinstalace -kotel, kotle na tuhá paliva, biomasu, plyn, ELTO a propan-butan ...

Montáž, oprava, opravy, rekonstrukce: -zabezpečovací systémy (EZS) -elektroinstalační, elektromontážní práce -kompletní elektroinstalace, přípojky -hromosvody -elektronické zabezpečovací systémy budov -elektrické topné systémy.

Montáž, oprava, údržba, revize: -elektrická zařízení. Výroba, instalace, oprava: -elektrické stroje a přístroje -elektrická zařízení. -datové sítě -EZS -CCTV -STA. Služby: -elektroinstalační práce, -elektroinstalace -elektromontážní práce, elektromontáž.

Prodej, montáž, oprava, servis: - společných a individuálních antén pro příjem z pozemních i satelitních vysílačů - elektroinstalace včetně revizí - elektrické otevírání bran a vrat - instalace zabezpečovacích zařízení pro firmy a byty, průmyslové kamery - montáž bezdrátového INTERNETU Prodej: - anténní a satelitní technika - ...

Montáž a dodávka rozvody, rozvodů vody, voda, odpady, topení, plynoinstalace, tepelná čerpadla, solární systémy a klimatizace. Tyto činnosti nabízíme pro průmyslové, bytové, a občanské stavby včetně staveb rodinných domů, půdních vestaveb, nádstaveb a rekonstrukcí kopelnových jáder. Plyn: -projektová činnost -revizní a tlakové zkoušky ...