Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Velkoobchod, maloobchod, realizace. Prodej, dodávka:podlahy. Ebenel, podlahové studio Jany Vechetové, Vám nabízí své služby v oblasti prodeje a pokládky laminátových a dřevěných podlah, PVC podlahovin a koberců.

Obkladačské práce: -renovace panelové bytové jádra (jádro) na klíč (vybourání umakartového jádra a výstavba nového z tvárnic YTONG) -rekonstrukce kuchyně (kuchyň) a sociální zařízení v RD -obkladačské práce, obkládání koupelny -vnitřní obklady, obložení stěn, mozaiky -vnitřní a venkovní dlažby -zámková dlažba, chodníky -vymývaná ...

Velkoobchod, maloobchod. Konzultace (zaměření), prodej, montáž (kladení)-podlahy: -laminátové plovoucí -dřevěné plovoucí -celomasivní podlahy a vlisy -koberce -podlahy z PVC -linoleum -korkové podlahy -eurookna a dveře ze dřeva a PVC -vinylové podlahy.

Umělecké kovářství a zámečnictví. Mříže Brány, ploty Nábytek Zábradlí Regály, stojany, opěry pro popínavé rostliny. Sídlo firmy: - Stojanova 876, Veselí nad Moravou.

ČOV Topenářské práce - inženýrské sítě Vodoinstalační práce - inženýrské sítě

Kominictví. Frézování komínů. Revize komínů Vložkování komínů nerezovými i plastovými vložkami, vždy v kvalitě potřebné pro daný typ spotřebiče Revize kouřových cest.

Pozemní stavitelství -odstraňování staveb -přestavby - rodinné domy, penziony a rekreační objekty - vinařské stavby, opravy historických budov, výstavba průmyslových hal

Pozemní stavitelství -odstraňování staveb -přestavby - rodinné domy, penziony a rekreační objekty - vinařské stavby, opravy historických budov, výstavba průmyslových hal

Práce: Zámečnictví, zámečník. Veškerá zámečnická zakázková i sériová výroba. Mříže, ploty, brány.

Služby: - kompletní elektroinstalace občanské i průmyslové - rekonstrukce - údržba a opravy - montáže hromosvodů - zajištění revize, projektové dokumentace - zajištění přihlášek k odběru - odstraňování revizních závad - související stavební práce - drobné elektro opravy - údržba a servis - elektroinstalace silnoproud - zapojení ...

Kamenictví, kamenické práce náhrobní doplňky parapetní a kuchyňské desky, schody, výsek písma

Výroba, dodávka na klíč, montáž zámečnických výrobků včetně žárového zinkování: - garážová vrata (automatické i ruční ovládání) výklopná, sekční, rolovací, zateplená, nezateplená - vrata plechová dvoukřídlá - brány s automatickým i ručním ovládáním (jednokřídlé, dvoukřídlé, posuvné) -pohony garážových vrat a bran CAME, LIFTMASTER - zábradlí ...

Firma Jakub Souchop Klimatizace poskytuje veškeré montážní a servisní služby včetně revize a oprav klimatizací, vzduchotechniky a elektroinstalace v domech, bytech i v kancelářích. Působí v Brně a v okolí. Vždy se snažíme vyjít vstříc zákazníkovi a veškeré návrhy společně konzultujeme, dokud nedojdeme k tomu nejlepšímu řešení.

Veškeré stavební práce: - provádíme bourací práce - výkopové práce - úpravy terénu (UNC strojem) - odvoz a uložení stavební sutě - dovoz písku, štěrku a různého materiálu - půjčujeme lešení.

Prodej, montáž: -čerpadla, čerpadlo - ponorná, povrchová, kalová -ruční pumpa, pumpy. Služby: -čištění studní, studně -návh a realizace - domácí vodárna.

Výroba: -pomníků -řezání, broušení kamene -kamenářšké práce -kuchyňské pracovní desky -přírodní kamen. Sídlo: Petra Bezruče 20 Ivančice

Stavební práce : -stavby na klíč -obklady, dlažby -sádrokartony -zateplovací fasády ( registrace v zelená úsporám) -vodoinstalace.

Společnost ENVI-AQUA, s.r.o. se soustřední na inženýrskou činnost a poradenství v oblasti ekologie, hydrogeologie a vodního hospodářství. Zajistíme komplexní řešení daného problému od prevence, kontroly až po realizaci opatření. Naši kancelář najdete v Brně na ulici Blatného. Naše služby: - hydrogeologické, geologické průzkumy - ...

Firma David Frank se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti elektroinstalací a také na opravy mobilních telefonů. Naleznete mě na adrese Svánovského 2338/3, Brno. Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - silnoproud/slaboproud. Oprava, servis: - mobilní telefony - mobilních telefonů. Další činnost: - poskytování IT ...

Český výrobce nábytku. Kvalitní český nábytek a kuchyně na míru. Velkoobchodní prodej nábytku. Výroba a prodej: - kuchyně - ložnice - obývací stěny - skříně - dětské pokoje - pohovky - sedací soupravy - matrace.

Český výrobce nábytku, nábytek na míru, kompletní výroba a dodávky do celé ČR. Truhlářská výroba Výroba a prodej - kuchyně - ložnice - obývací stěny - skříně - dětské pokoje - pohovky - sedací soupravy - matrace.

Provádíme montáže suchých staveb : - sádrokartonové příčky, podhledy - rekonstrukce bytových jader - sádrokartonové konstrukce včetně atypických tvarů - půdní vestavby - minerální a akustické podhledy - tepelná a protihluková izolace - zateplení budov.