Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Odvoz: - suti, suť. Demolice, bourací práce. Zemní práce stroji UNC a SCHAEFF: - výkopy pro uložení potrubí - úpravy terénů.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Jeřábnické práce: - jeřáb AC 080 - Demag AC 25.

Výroba: - nášlapy na ocelové schodiště - dřevěné obklady betonových schodišť - dřevěné zábradlí - samonosné dřevěné schodiště.

Podlahářské práce: -montáž a broušení, tmelení, lakování, renovace -parkety. Kladení: -PVC -pokládka koberce (zátěžové, bytové) -korek, stěrkování podlah -plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné) -dodávky materiálů, poradenství, prodej, servis.

Malby, nátěry, sanace a zateplení fasád od roku 1992 a od roku 1996 jako rodinná firma. Nabízime práce oborů:malíři, natěrači, stavební a výškové práce v regionu: Brno, Blansko, Boskovice, Kuřim, Tišnov a celé ČR. Provádíme také speciální stavební a sanační práce: renovace zateplení fasád (plíseň, poruchy, chybná montáž atd) průmyslové, ...

Montáž, opravy, výchozí revize: - kompletní elektrická instalace, silnoproud, dům i činžovní (pasivní domy) - elektroinstalace, přepětˇové ochrany, hromosvody. - provádění elektroinstalací i v pasivních domech - kabelové rozvody v průmyslových provozech - slaboproud, nn rozvody do 1000V - elektrický vrátný, zabezpečení domu, objektu, ...

Návrhy, projekce, montáž, instalace, servis, oprava, revize: -elektronické zabezpečovací systémy EZS (ochrana bytových i nebytových prostor, objektů, pozemků, majetku) -elektronické požární detektory k systému Paradox -kamerové systémy -elektronicky ovládané zámky Zabezpečovací systémy pro automobily vč. montáže: -centrální ...

Natěračské práce Malířské práce.

Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Zámečnické a nástrojářské práce.

Malířské a natěračské práce.

Stavební, zednické, obkladačské práce.

Služby: -veškeré malířské a natěračské práce středního rozsahu -možnost použití vlastního lešení, horolezecké techniky a vysokotlakých nástřiků.

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování: Stavební zámečnictví - ploty, brány, zábrany. Podlahářské práce: -parkety, kladení nových a renovace starších -koberce, PVC, korek, plovoucí podlahy -malířské práce -stínící technika.

Stolařství, truhlářství. Nábytek Brno: -kuchyňské linky včetně vybavení, dodávky spotřebičů -interiéry na klíč, zakázková výroba -ložnice, sklopné postele -sedací soupravy na míru -obývací pokoje -dětský pokoj -vestavěné skříně -předsíně, šatny. Návrh 3D vizualizace. Materiál: -lamino -dýhovaná dřevotříska, MDF a masiv -kování ...

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -zakázková výroba dřevěných a montovaných schodišť -interiérové dveře a obložkové zárubně z masivních materiálů -individuální přístup k zákazníkovi -zaměření, nezávazná cenová kalkulace a návrh ve 3D zdarma.

Práce: -malířské -natěračské -dekorační nástřiky -interiérové -exteriérové.