Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výroba: - nízkonapěťové rozvaděče - prachotěsné plechové skříňky - prachotěsný přípojnicový rozvod - zapozdřené skříňky.

Truhlářství. Práce: - truhlářské.

Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba: - nábytek.

Práce: -sklenářské, zasklívání.

Služby: - tesařské - pokrývačské.

Práce: - tesařské - pokrývačské.

Plynoservis. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - plynospotřebiče.

Práce: - izolace - hydroizolace - tepelné izolace - klempířství - zámečnictví.

Dřevovýroba: -bytové doplňky -truhlářské výrobky -řezivo -hoblované výrobky -sušení -doprava.

Služby: - pokrývačské a klempířské práce - kompletní dodávky střech - opravy střech, hřebenů, vazby - hydroizolace a přestavba ploch.střech - montáž střešních oken.

Služby: -tesařské práce -stavební práce -dřevovýroba -pokrývač -zámečník -klempíř -práce ve výškách -horolezecká technika.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008. Návrh: -technického řešení šikmých a plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nabídky dle vašeho projektu na nové střechy, sanace a nebo opravy značek PLUVITEC, ALKORPLAN, SIKA, SARNAFIL, ICOPAL, VEDAG... Dodávky na klíč: -sanace šikmých a ...

Pordej, maloobchod: - střešní materiál s možností montáže - pokrývačské práce

Drobné stavební práce: - montáž sádrokartonu - půdní vestavby - zateplení

Instalatérské a topenářské práce.

Práce: -vodoinstalační -topenářské - montáž solárních systémů

Servis, opravy: - plynové kotle DAKON -plynospotřebiče - plynařské práce

Plynařské práce - plynoinstalace

Tesařské práce, dřevostavby: výroba a montáž: - dřevostavby provádí: - tesařské práce projekce a realizace: - dřevěné stavby - ZELENÁ ÚSPORÁM Stavebnictví - střechyPokrývačské práce provádí: - pokrývačské práce Stavebnictví - střechyStřešní okna, světlíky montáž: - střešní okna ( VELUX, FAKRO, ROTO )

Výroba, montáž: -ocelové a nerezové schodiště -zábradlí, ploty, pojezdové a otočné brány, branky. Výroba: -kovové interiérové doplňky a zahradní nábytek -regály -pracovní stoly. Zámečnická výroba a montáž dle požadavků zákazníka.

Výroba, opravy: -nábytek. Práce: -stolařské. přerušení: od: 1.7.2009

Provádíme: -instalatérské a topenářské práce -instalatér -topenář -voda -opravy topení. -tvorba cenových nabídek -tlakové zkoušky - voda, topení, plyn

Montáž, projekce, revize, prodej, servis: -zásobníky vody -průtokové ohřívače -plynová topidla -radiátory a koupelnová tělesa -čerpadla -veškeré kotle na tuhá paliva -elektrokotle -ozvody v plastu a mědi Práce: -topenářské (ústřední topení) -vodoinstalatérské -plynařské. -revize elektro, plyn -elektroinstalace