Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zpracování - dřevo Montáž - elektrická zařízení Montáž - hromosvody Opravy, zkoušky a revize - elektrická zařízení Poradenská a konzultační činnost Kovové konstrukce a výrobky Stavební činnost i speciální Stavební činnost i speciální - poradenská a konzultační činnost Kovové konstrukce a výrobky

Kuchyňské studiovýroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - koupelnový nábytek Výroba - nábytek (ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, šatní skříně, ...)

Natěračské práce Malířské práce

Nabízíme: -stavební řezivo do 12 m délky -trámy -prkna -fošny -střešní latě -kompletní vazby Řezivo: -pro stolaře a truhláře – Dub, Buk, Smrk , Borovice -prkna -fošny. Dřevěné obklady a podlahy ( palubka ) , schodnice. -impregnace řeziva -bochemit profi , Dřevosan -hoblování řeziva -sušení řeziva. Montáže dřevěných ...

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Výroba, prodej a montáže: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový, kancelářský nábytek.

Truhlářské práce dveře, okna, stoly Prodej - nábytek na zakázku Truhlářská výroba - stoly - postele - komody Truhlářská výroba - dveře - okna

Práce: -malířské -natěračské.

Stavby na klíč. Provádění: -obklady -dlažba. Práce: -klempířské -pokrývačské -kompresorem -truhlářské.

Činnost: -předprojektová,projektová -inženýrská,investorská,dodavatelská -technický dozor -zprostředkovatelská,poradenská. Kompletní dodávky stavebních prací: -novostavby,přístavby,nástavby,vestavby -rekonstrukce památek -generální opravy staveb kulturního a sakrálního charakteru -zateplení fasád,omítky vnitřní a ...

Truhlářské práce Zámečnické práce

Výroba: -nábytek -kuchyňské linky, kuchyňská linka z LTD.

Provádíme: -rekonstrukce domů, domy, bytů, byty -montáž sádrokartonů, umělohmotných palubek -zateplování fasád, fasády. Nabízíme: -obklady -dlažby -chodníky -terasy.

Elektroinstalační práce - revize

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Výroba: -skříně -vestavěné. Služby: -zaměření -výroba -montáž. Prodej: -stavební řezivo -krovy -latě -trámy -hranoly -prkna -fošny -obkladové a podlahové palubky.

Natěračské práce Malířské práce

Topenářské práce Opravy - plynové zařízení Montáž - plynové zařízení Zámečnické práce Vodoinstalační práce

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Nákladní audodoprava - do 3,5t - vnitrostátní Demolice Zemní práce Služby v zemědělství - sklizeň obilovin a řepky (kombajn)