ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Natěračské práce fasády, střechy, ploty Malířské prácemalování - byty a pokoje - školní prostory a školky - kanceláře a firemní prostory - ordinace a zdravotnická zařízen - schodiště - dekorativní výzdoba prostor Reklamní nápisy a loga na omítku Úklidové služby

Plynoinstalační, topenářské, vodoinstalační práce. Projekce: - plynová zařízení na zemní plyn, propan a bioplyn - vytápění - zdravotně technické instalace (ZTI). Školení: - obsluha plynových zařízení - topič nízkotlakých kotelen - obsluha TNS. Termovize. Revize plynových zařízení, tlakových nádob stabilních.

Osobní zedník pro Vaši domácnost. Zaměřuji se na veškeré zednické a obkladačské práce a drobné rozvody vody. Také spolupracuji s řemeslníky a jsem schopen zajistit i další řemesla od topení a plynu, elektroinstalací, pokládky podlah, výrobu kuchyňských linek a nábytků na zakázku až po zabezpečení Vašeho domova připojením na pult centrální ...

Klempířství Pokrývačství Černovice se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech, výškové práce, hydroizolace a další klempířské a pokrývačské práce.

Karel Vaněrka se zaměřuje na pokládku, opravy a renovace podlah.

Firma zajišťuje dodávku litých podlah. Realizujeme anhidridové podlahy, betonový potěr a pěnu.

Vorlíčkovo Truhlářství se zaměřuje na výrobu a renovaci nábytku dětských a obývacích pokojů, ložnic, kuchyní. Dále se společnost postará o podlahy, dveře a stropy.

STOLAŘSTVÍ Jiří VODÁK se zaměřuje na ruční výrobu dřev pro stolní tenis nejen pro Evropu.

Nábytek Vybíhal se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, postelí, kuchyní, vybavení do dětských pokojů a mnoho dalšího.

Martin Přikryl se zaměřuje na výrobu nábytku, jedná se například o vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, nábytek do dětských pokojů, postele a mnoho dalšího.

Truhlářská dílna MIPA vyrábí nábytek a interiéry na míru. Výroba a montáž kuchyňských linek v Blansku. Realizuje dětské pokoje, ložnice, koupelny a skříně.

Služby: - zámečnictví, sváření a obrábění kovů - výroba vzorků, návrh na změnu technologie výroby - zpracování a kontrola zakázek - balení a expedice

Kamenoprůmysl, prodejní sklad: -mramor, žula, onyx, pískovec, břidlice: -pomníky -krycí desky -urny -schody -dlažby -parapety -kuchyňské a pultové desky. Kamenické práce: -kamenné sochy -dodávky pro stavební firmy.

ELFOSY s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, hromosvody, zabezpečovací a kamerové systémy, televizní rozvody, revize a mnoho dalšího.

Výroba, dodávka, montáž: - dřevěné vazníkové krovy.

Provádíme veškeré malířské a natěračské práce. Nabízíme Vám malování pokojů,  bytů, domů, kanceláří, ordinací, restaurací,  exteriérů, schodišť, sklepy, nátěry oken,  drobné zednické práce. Vymalujeme a natřeme vše na co si vzpomenete – dřevo, kov, beton, hlinik, pozink, aj. Poradíme Vám s výběrem barev, jejich kombinací i následnou údržbou. ...

Malířské a natěračské práce: -malířské práce -bytové a nebytové prostory, kanceláře, školy, škola -primalexové, tónované, disperzní, umyvatelné, strukturované, dekorační malby, malba -nátěry fasád, betonové a ocelové konstrukce, podlah, protiplísňové, oken, okna, dveří, dveře, zárubně, zárubní, střechy, radiátorů -nástřiky, nástřik ...

Stavební činnost: - dodávky účelových a bytových staveb, inženýrských sítí a komunikací Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Poskytujeme komplexní geodetické služby v oblasti katastru nemovitostí, stavební a inženýrské geodezie, pozemního mapování.

Práce: -bytové dlažby -rekonstrukce.

Střechy na klíč. Zajistíme tesařské, klempířské, pokrývačské a sádrokartonářské práce v oblasti Blanenska, Letovic, Boskovic a Brna.

Činnost: - hodinový manžel - úprava zahrad - zednické, malířské, vodoinstalační či topenářské práce.

Truhlářské práce Výroba, dodávka, montáž a 3D grafické návrhy: - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek Pokládka - plovoucí podlahy