ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zemní práce, demoliční, bourací, výkopové práce, základy na rodinný dům, domy. Autodoprava, nákladní doprava. Vnitrostátní, tuzemská doprava. Silniční motorová doprava Tatra 815 S3 sólo Tatra 815 S3 s vlekem Tatra 815 UDS 214 Traktorbagr JCB 4CX MAN 410 TGA+sklopný návěs Metaco.

Výroba nábytek-interiér, exteriér: -vchodové, venkovní, interiérové dveře -atypická výroba eurookna, eurookno, eurooken -holandské židle-materiál masiv, polstrace kůže.

Provádíme strojní podřezávání vlhkého zdiva. Vysušování zdi, sanace, podsekání. Vodorovné i svislé hydroizolace spodních staveb, domu, zdí, teras, balkonů, objektů. Použití fólie, bitumenová a minerální stěrka, krystalické nátěry. Odstranění vzlínající vlhkosti, izolace. Trvalé snížení vlhkosti ve zdivu. Sanační omítkové a vzduchoizolační ...

-Provoz autodopravy nosností do 8 tun -Přeprava stavební a zemědělské mechanizace -Kontejnerová doprava. -Provádění prací smykovým nakladačem Bobcat. -Opravy a renovace traktorů, malotraktorů. -Opravy zemědělské mechanizace. -Výkup, prodej a zprostředkování prodeje zemědělské techniky.

Sklenářské práce a výroba vitráží.

Úklidové práce. Veškeré stavební práce. Malířství, malířské práce. Vodoinstalace, vodoinstalatérské práce. Elektroinstalace, elektroinstalatérské práce.

Jsme česká firma, s dlouholetými zkušenostmi. Zaměřujeme se na zajištění rekonstrukce střech, pokládky krytin a výroby či montáže klempířských prvků. Klempířské práce, klempířství, oplechování. Pokrývačství, pokrývačské práce. Práce na střeše, střecha. Pokládka veškeré krytiny, plechové a falcované krytiny, modifikované pásy, ...

Plynoinstalace, servis. Plynař. Výroba technických plynů.

Elektroinstalace rodinných domů, bytů na klíč. Montáž a opravy elektrické instalace včetně revize. Provádíme zámečnické práce. Oprava gastro zařízení pro kuchyně.

Plynoservis. Oprava, servis, revize: -plynové kotle, spotřebiče Quantum, Qvadriga, Karma, Gazex, Destila, Occean, Baxi, Viadrus, Mora. Vodo, topo, plyn. Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Foukaná tepelná a zvuková izolace Climatizer Plus. Izolace: -dům, domy, střecha, podlaha, zeď, zdi -zateplení novostavba, garáž, sklad -kvalitní izolační materiál -odpuzuje hlodavce, hmyz.

Stolařská výroba z masivu: -nábytek z masivu, kuchyně, knihovny, stoly, stolky, postele -schody (nášlapy, podstupnice (dub, buk, tropické dřeviny) -dřevěné obklady stěn -doplňky náležící k interiéru: -zábradlí i točité ze dřeva -lišty ukončovací pro podlahy.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Zámečnictví, zámečník -výroba koupelnových radiátorů, koupelnové radiátory -koupelnová otopná trubková tělesa, trubkové těleso.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny- Prodej: -vodoinstalatérství, topenářství.

Zámečnictví, zámečník, zámečnické práce. Výroba, prodej, montáž: -ocelové konstrukce -ocelových konstrukcí -zakružování -brány, brána -ploty, plot -schody, schodiště -zábradlí. Stavebniny Hutní materiál

Práce: Stavební práce, půdní vestavby, montáže sádrokartonových stropů, sádrokartony, příček, příčky a minerální podhledy. Nabídka pokládky palubkových a plovoucích podlah. Palubkové a plovoucí podlahy.

Stavební společnost. Služby: -poradenská a konzultační činnost -zpracování odborných studií a posudků v oblasti stavebnictví a zprostředkovává obchody a služby -specializace na provádění různých druhů podlahových konstrukcí -dodávka betonových podlah do nových staveb průmyslových hal, pěnobetony, tepelné a kročejové izolace a ...

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Topenářské práce: -opravy plynových zařízení -montáž plynových zařízení -vodoinstalační práce.

Sádrokartonářské, zednické, obkladačské a bourací práce.

Zednické, přípravné a dokončovací stavební práce. Nabízíme pokládku dlažby a obezdívku krbů.

Služby, práce: -kontroly komínů i kouřovodů -údržba spalinových cest. Poskytování konzultací.

Služby, práce: -velkoobchod, maloobchod -kominictví -plynoservis -prodej komponentů.