Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Pobočka. Práce: -malířské. -natěračské. -tapetování. -Benátský štuk.

Vodoinstalatérské, topenářské práce. -topenářství -vodoinstalatéřství -zámečnické a svářečské práce -montáž, oprava, revize a zkouška vyhrazené plynové zařízení.

Služby: -pokladačské a pokryvačské práce.

Výroba: - technické plyny - chladicí, větrací a klimatizační zařízení - domovní instalatérské práce

Zednictví, stavební práce. Zednické práce, rekonstrukce: -koupelna, koupelny, koupelen, obklady -bytová jádra.

Podřezávání vlhkého zdiva, vlhké zdivo. Sanace zdiva, sanací zdiva, zdiva podřezáváním řetězovou pilou, pila. Provádíme podsekávání zdiva s odizolováním, odizolování vlhkého zdiva, injektáže a drobné zednické práce. Sanace, sanační práce, vysoušení, odizoování, podřezávání rodinných domů, rodinné domy, dům, RD..atd.

Práce, montáž: -sádrokartonářské. -minerální podhledy. -protipožární podhledy, příčky. -akustické stěny. -střešní okna Velux.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní.

Vodoinstalatérství, topenářství, vodo-topo. Montáž topení, voda, vody, plynu.

Stavební činnost. -novostavby, novostavba -rekonstrukce dům, domů, byt, bytů -protlaky pod vozovkou, vozovka. Zemní práce: -vodovody, plynofikace, kanalizace. Stavební zámečnictví.

Kompletní montáž střech, střecha, (pokryvačství tesařství klempířství) Rekonstrukce starších střech a montáž střešní okna, okno, oken. Nadkrokevní izolace. Práce na střeše.

Oprava, servis, revize: - plynové zařízení - elektrické zařízení. Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - čištění kotlů. Záruční a pozáruční servis a oprava: - kotle DAKON, DESTILA, THERMONA, KARMA.

Elektromontážní práce, elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Nabídka elektroinstalačních prací v rodinných domech a bytech

Revize, montáž elektrických zařízení, instalací, strojů, přístrojů, spotřebičů, nářadí a hromosvodů do 1000 V v prostoru normálním i s nebezpečím výbuchu. Opravy a montáž elektrických strojů a zařízení.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Výroba, montáž ploty, bránky, branky, mříže, ocelové konstrukce.

Stavební práce: -stavby na klíč -přestavby nemovitostí -zateplování fasád -půdní vestavby -obklady, dlažby -výstavby sklepů a rotund -krby -dodávky stavebních materiálů -pronájem fasádního lešení.

Malíř, natěrač. Nákladní doprava tuzemská, doprava stavebních a sypkých materiálů.

Elektroinstalační práce.

Práce, služby: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské