Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Vodo,topo. Vodoinstalace,vodařské práce,voda, topenářské práce,topení. Montáž,oprava,servis vody,topení a slunečních kolektorů.Solární kolektor,fotovoltaické články.

Elektromontážní práce. Elektroinstalace. Revize,montáže elektroinstalací. Zřizování,montáž a servis: -telekomunikační zařízení -telefonní kabely. Stavební činnost,stavební práce, stavebnictví: -zednické práce -zemní a výkopové práce.

Truhlářství a stolařství,stolářská a truhlářská výroba a montáž: -dřevěné obklady střen a stropů včetně dodání materiálu-palubky,dřěvěný obkladový materiál,podhledy,římsy -montáž dřevěné,dřevěná a plovoucí podlahy,podlaha. -zahradní altánky,altány,altánků,altánek -pergoly,pergolí -plotů,ploty -přístřešek pro stání automobilu

ZÁMEČNICTVÍ -výroba ocelové konstrukce, zábradlí, točitá schodiště, podesty, pochůzní lávky , obslužné věže, podpěrné konstrukce, mříže výroba - ocel, nerez, pozink. ZEMĚDĚLSKÉ TECHNOLOGIE -provádíme stavbu sil -výroba a montáž technologie pro kejdové hospodářství – separace, míchání, čerpání a vyskladňování vepřové a ...

Mechanizace jeřáb TATRA AD20 Zateplení - fasády Projekční práce Montáž - ocelové konstrukce Stavební práce - rekonstrukce Podřezání zdiva

Elektroinstalace, elektroinstalační práce.Provádění elektroinstalací v rodinných domech či bytech. Silnoproudé a slaboproudé rozvody.

Zednické práce, zedník. Zateplování fasád, fasády,rodinné domy. Natěry fasád.

Zednictví. Zednické, sádrokartonářské, obkladačské a dlaždičské práce. Realizace půdních vestaveb, vestavby, zámkové dlažby či plovoucí podlahy.

Zednické a obkladačské práce. Výstavba, rekonstrukce, modernizace. Obkládání koupelen, koupelna, kuchyně, kuchyní.. Dlaždičské práce, dláždění.

Zednictví, zednické práce. Stavby, rekonstrukce, modernizace. Výstavba rodinné domy, dům. Stavební práce.

Stolařství, truhlářství. Stolařské práce, truhlářské práce. Výroba nábytku, nábytek.

Zámečnictví,zámečnická výroba,zámečník. Výroba,prodej,distribuce,dodávka: -řepáky -ruční oborávky -mixéry elektrické -zhotovení mixéru z dodaných motorů -šrotovníky -kotloviny i s kotlem,kotel -ocelové rýče -překlápěcí kotle podle objednávky -secí strojky,strojek na všechny semena -sporáky na pevná paliva -ostatní zámečnické ...

Malování - interiéry - fasády Zateplování - fasády Pokládka - obklady - dlažby Rekonstrukce - rodinné domy - byty Zednické práce

Montáž - elektronická zabezpečovací zařízení Revize - domácí elektrospotřebiče Elektroinstalační prácemontáže, opravy a revize - elektroinstalace Montáž a revize - hromosvody Montáž, revize - elektrovytápění

Strojní zemní práce,výkopové práce, výkopy,úprava terénu,práce mechanizací, stroj,výkopy základy rodinný dům,domy hloubení studní,studna,položení skruží,skruže.

Provádíme zateplování fasád, rekonstrukce a veškeré stavební práce. Komplexní práce, zateplení fasád, sokly zateplené odvětrávané, zednické práce, omítky, obklady a dlažby, rekonstrukce koupelen, kompletní rekonstrukce interiérů na klíč, sádrokartonářské práce.

Výstavba a rekonstrukce domů, domy i jejich zateplování. Realizuce nízkoenergetické a pasivní domy. Provádíme lité podlahy a omítky. Demolice a odvoz suti. Pomoc při výběru pozemku. Pomoc při výběru vhodného projektu. Realizace stavby do jakékoliv fáze. Opravy a úpravy exteriérů a interiérů. Terénní úpravy. Lité anhydritové podlahy. ...

Malířské práce, malířství. Rekonstrukce bytů. Vymalování pokojů. Lakování, tapetování. Malování stěn a malování pokojů. Natírání fasád a zateplení fasád. Malujeme byty občanů, obchody, kanceláře, restaurace, úřady, školy, hotely, stavební firmy a jiné instituce.

Stavební práce, stavby, stavební činnost. Provádíme zednické práce, zateplování, fasády, obklady či dlažby. Zajišťujeme rekonstrukce domů či bytů.

Zednické práce, výstavba domů, rekonstrukce. Přestavby RD, rekonstrukce a modernizace. Zahradní stavby, stavba, domky. Půdní vestavby, suchá stavba, sádrokarton.

Klempířství, klempířské práce. Práce na střeše. -novostavby -rekonstrukce -zajištění materiálu -zajištění krovu -montáž krytiny, krytina včetně klempířských prací.

Zedník, zednické služby. Provádíme přípravné a dokončovací stavební práce i montáže suchých staveb. Prodej, dodávka a montáže oken a dveří.