Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Produkty a služby:TOP- ENVI Tech Brno, společnost s r.o. se zabývá hydroekologickou sanací, měření emisí, personálním audit a zateplováním.

Elpro profi, s.r.o. se kromě eshopu s led osvětlením zaměřuje na jejich montáž a servis a také Vám rádi poradí v oblasti elektroinstalací, kamerových systémů, zabezpečení, monitoring a příslušenství vozidel.

KD Startup s.r.o. se zaměřuje na vývoj podnikových a bezpečnostních systémů a na instalace slaboproudých systémů.

LimaSTAV s.r.o. je stavební firma se zaměřením na: - výstavbu, rekonstrukci rodinných a bytových domů - půdní vestavby a stavbu průmyslových hal - železobetonové konstrukce - zednické a obkladačské práce

Firma se zaměřuje na regálové systémy a kompletní vybavení kanceláří a jiných prodejních interiérů. Také montuje vzduchotechniku, kompresorové stanice, rozvody vzduchu.

isocorp brno, s.r.o. zabezpečují dodávku a montáž tepelných a chladových izolací. Provádí izolace technologických a vzduchotechnických zařízení v potravinářském a chemickém odvětví.

MT-mont, s.r.o. poskytuje instalatérské opravy a služby, vodotopenářské a plynářské práce, služby ústředního vytápění.

Rámování H&D Art, s.r.o. provádí rámování obrazů v Brně. Vyrábí a prodává obrazové reprodukce, rámy, dřevěné italské lišty, rámečky, fotorámečky, drobné dárkové předměty, keramiku. Provozuje internetový obchod, zakázkovou výrobu -rámování (plakáty, obrázky, papyrus) -galerijní sklo -přerámování -paspartování -laminování -nabízí ...

Společnost PU-syst s.r.o. dodává kompletní konstrukční systémy, izolace střech, provádí sanaci vlhkých stěn, zpracování projektové dokumentace, realizaci projektů nových objektů, nákupních center, kanceláří, administrativních budov apod.

Společnost Izolservis, s.r.o. poskytuje dodávku, montáže, rekonstrukce, průmyslové tepelné izolace a demolice objektů.

REGOS s.r.o. provádí komplexní stavební činnost: - novostavby - byty, občanské stavby - průmyslové stavby - rekonstrukce - opravy - adaptace - rekonstrukce, přestavba bytová jádra - obkladačské práce

Společnost GLASS DESIGN, spol.s r.o. provádí sklenářské práce, konkrétně například vrtání, fazetování, pískování, lepení UV, řezání skel (řízené počítačem), nábytková skla. Také dodává bezpečnostní skla a montuje izolační.

PBX BOHEMIA s.r.o. jako dodavatel v řešení dodávek: - slaboproudé technologie - elektromontáže - IT technologie - telekomunikační systémy

King Energy s.r.o. se zaměřuje na úsporu energií, slučování odběrných míst a na revize.

Společnost Elgom s.r.o se sídlem v Brně se již více než 18 let zabývá elektromontážemi a bytovými revizemi a také průmyslovými elektrorozvody a montáží hromosvodů. Současně se také zabýváme opravami elektrických zařízení a výrobou plastových rozvaděčů. Disponuje kvalifikovanými elektrikáři, kteří vám ochotně poradí při řešení vaší ...

Společnost MICHAL HRNČÍŘ s.r.o. nabízí komplexní služby v oboru voda, topení, plyn. Veškeré práce realizujeme v novostavbách i v rámci rekonstrukce stávajích bytových i nebytových prostor. Zajistíme Vám rozvody vody, topení či plynu, provádíme opravy a renovace vytápění nebo montáže kotlů a plynových zařízení. Činnost: - vodoinstalatérské ...

Ondřej Kolbaba se zaměřuje na elektroinstalační a elektromontážní práce a revize.

Insta-on s.r.o. se zaměřuje na instalatérské a topenářské práce, výměny elektrických boilerů a vodoměrů, montáž van, sprchových koutů a krbů a na obkladačské práce.

Lubomír Liška se specializuje na kontejnerovou přepravu sypkých materiálů a na výkopové a zemní práce bagrem.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. se zaměřuje na montáže ocelových hal, střech a průmyslových podlah a prodává krytiny, plechy, trapézy, panely a další stavební materiál.

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

A B H Design, s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž podlahové krytiny, dveří, schodišť a plovoucích podlah.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Služby: - ražba šachet a štol - sanace podzemí - pozemní stavební činnost - kanalizační stojky a přípojky - pozemní stavební činnost