Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kožené sedací soupravy Chesterfield v anglickém stylu. Zakázková výroba stylového nábytku. Výroba a prodej nábytek a kožené sedací soupravy. Zpracování návrhu interiéru.

Truhlářství. Výroba: -dveře -okna -kuchyně -dvířka ke kuchyňským linkám, nábytku.

Výroba, práce: -truhlářství -dveře venkovní, vnitřní -okna klasická, atip -schody, stropy.

Truhlářství. Výroba, montáž, maloobchod, prodej: -nábytek -atypické stavební prvky -schodiště -truhlářská.

Truhlářské práce, výroba - nábytek na zakázku Prodej, výroba: - nábytek na zakázku.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru.

Práce. -elektroinstalace datových a napájecích rozvodů a jejich úpravy -programování a servis řídících systémů PLC Instalace, montáž, revize: -stroje Dodávka, prodej: -software pro průmyslovou výrobu a údržbu výrobních strojů

Služby v oblasti stavebnictví: - výstavba a rekonstrukce RD, komerční budovy a byty - zateplení a revitalizace RD a jiných budov - výměna oken a jiných stavebních výplní - projekční a inženýrská činnost - prodej stavebních materiálů. Facility management. Výroba a montáž reklamy, včetně světelné.

Společnost Aves bau, s.r.o. provádí zemní práce a demolice. Realizujeme stavby kanalizací, inženýrských sítí, komunikací a zpevněných ploch. Nabízíme také terénní a sadové úpravy. Práce: - zemní práce - demolice. Stavby: - kanalizace - inženýrské sítě - komunikace - zpevněné plochy. Služby: - krajinářské úpravy - sadové ...

Společnost Renowood s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, renovaci nábytku a na dřevěné prvky architektury. Dílna – Zahradní 1238/3a, Rousínov

Malířské práce Čištění - koberce Služby hodinového manžela Obkladačské práce Lehké zednické práce.

Společnost DM Concrete s.r.o. z Brna se zabývá výrobou nábytku ze dřeva, truhlářskými pracemi, zednickou prací a postará se i o obklady, dlažby a podlahy.

Výroba: -soustružení dřeva -výroba nábytku na míru -vybavení kanceláří, obchodů, restaurací

Tomáš Šťastný provozuje umělecké kovářství a zámečnictví. Realizujeme výrobu případně restaurování, dle vlastních návrhů, ve spolupráci s architekty a především dle požadavků zákazníka. Každý výrobek z naší kovárny považujeme za originál, jehož součástí je také originální návrh. V rámci komplexních služeb poskytnutých našim zákazníkům proto ...

Výroba klíčů, nouzové otevírání aut – všechny typy a značky vozidel. Profesionální otevírání zabouchnutých nebo zamčených (přivřených) dveří domů a bytů. Opravy zámků dveří všech typů. Montáž bezpečnostních prvků. Poradenství v oblasti zabezpečení svého majetku.

Kominické služby: - kontrola komínů a spalinových cest - revize.

Instalace: - tepelná čerpadla a solární systémy. Administrace dotace. Kominické služby

Technické i technologické zařízení budov.

Firma Boko stavby se sídlem v Brně zajišťuje výstavbu a kompletní rekonstrukce bytových a nebytových prostor, rodinných domů, a jiných staveb. Provádí bourací, podlahářské, malířské a zednické práce.

Dodávka a montáž sadrokartonů.

Caska podlahy Podlahářství. Montáž, pokládka, renovace, poradenství: -dřevěné podlahy (klasické, plovoucí, zdvojené) -koberce, korek, vinyl, linolea -renovace starých schodů -úprava podkladu (oprava trhlin, vyrovnání betonu).

Společnost FPDD s.r.o. - Milan Hauser se sídlem v Brně se zabývá především obnovou přiváděcích vodovodních řádů. Součástí naší činnosti jsou také komplexní stavební a dlažební práce. Další činností společnosti FPDD s.r.o. jsou veškeré přípravné zemní práce, hlavní a také dokončovací zemní práce. Dále provádíme výkopové práce včetně dovozu a ...

Práce zeměměřické: - geodetické práce pro projektanty a při výstavbě - měření a vytyčování pozemních, inženýrských sítí - mapování - zaměření současného stavu budov - grafické informační systémy - základní mapy závodů - geometrické plány - vytyčení hranic pozemku.