Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Malířské práce Úklidové práce Čištění - koberece Kompletní stavební činnost Zednické práce.

Projekce elektroinstalace, revize elektroinstalace.

Světlíky Brno Provádíme rekonstrukce světlíků. Opravy světlíků Brno a okolí. Výškové práce v Brně a okolí. Zajišťujeme klempířské a pokrývačské práce Brno a okolí. Řešíme havarijní situace střech, okapů a dešťových svodů. Malířské a natěračské práce za pomoci horolezecké techniky. Instalace vzduchotechnických prvků do světlíků. Instalace ...

Projekce - topení, plynoinstalace. Inženýrská činnost. Projekce - vodoinstalace, kanalizace, projekce - chlazení.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce. Prodej, montáž - nábytek Výroba - nábytek. Hodinový manžel - údržbářské práce - malířské, natěračské a tapetářské práce - montáž nábytku - venkovní a výškové práce - stavební a řemeslné práce. Výškové práce. Stavební a řemeslné prácerekonstrukce na klíč - bytová jádra.

Umělecké kovářství. Kovářství, zámečnictví. Restaurátorské práce (restaurátorství). Kované výrobky, kovářské práce. Prodej: -kovářské výrobky a nářadí. Výroba: -brány (bran), branky (branek), mříže (mříží), zábradlí, svícny(svícen), krbové soupravy (krbových souprav), rošty (roštů), rožně (rožňů), postele (postelí), židle ...

Výškové stavební práce s pomocí horolezecké techniky.

Natěračské práce Malířské práce Zednické dokončovací práce.

Natěračské práce Malířské práce Hydroizolace - ploché střechy.

Truhlářství, podlahářství Malířství, natěračství.

Montáž, oprava: - nouzové osvětlení - průmyslové a venkovní osvětlení - rozvody NN a domácích telefonů - IT včetně diagnostiky závad - opravy světelných reklam. Elektroinstalace, montáž a opravy průmyslového osvětlení.

Nabídka veškerých prací ve výškách za pomoci horolezecké techniky, montáží hromosvodů a nátěrů a oprav fasád po ptactvu.

Nabízíme dlažbu, obklady a vybavení koupelen. Provádíme obkladačské a HSV práce.

Kominictví, čištění komínů. Kominické služby.

Kominické práce - čištění a vložkování komínů - revize.

Kominické práce, kominictví: -měření emisí zák. 86/2002 Sb -revize, kolaudace -frézování komínů -třísložkové komíny -vložkování komínů-Al, nerez, plast, nafukovací vložka FURANFLEX (plyn, dřevo) -prohlídky komínovou kamerou -kontroly spalinových cest.

Dodávka a rekonstrukce průmyslových podlah - betonové podlahy - syntetické nátěry - polymercementové samonivelační stěrky.

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Čištění a revize komínů - revize komínů - kolaudace - měření spalin - vložkování komínů plast, nerez, keramika - fasádní systémy - prohlídky inspekčmí kamerou - připojování topidel T.P.Pl. palivo Plynoinstalace Zajištění - provádí topení - stavební práce - provádí kanalizace Vodoinstalace.