Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malířství, natěračství, malíř, natěrač. Menší zednické práce opravy omítek, zapravení záseků po elektrikářích, přizdění, zazdění atd. Stěrkování nabízíme stěrkování pro dokonale hladké stěny Montáž dekorativních lišt ke stropům a na stěny Nátěry fasád nové, starší, hrubé - brizolit Likvidace škod po zatečení plísně, skvrny ...

Práce: - zednické - malířské - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader

Stavební, dopravní a obchodní společnost. Držitel certifikátu systému jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a Certifikátu systému environmentálního managementu ČSN EN ISO 14001:2005. Demolice, odvoz suti, zemní práce. Stavby: -inženýrské sítě -silnice a zpevněné plochy -železniční vlečky. Nakládání s odpady vč. nebezpečných. Recyklace: ...

Prodej, pokládka, montáž: -sportovní povrchy REGUPOL -protihlukové izolace -antivibrační izolace -izolace proti vodě -izolace tepelné.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Stavební práce. Stavby na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce, řešení vodoinstalace, výměna oken.

Stavební společnost - bytová výstavba - dodávka staveb - rekonstrukce a revitalizace budov - zemní a výkopové práce.

Kompletní dodávka podlah: - vinylové, laminátové, PVC, koberce, linoleum, korkové, parkety. Podlahářské práce, podlahář, pokládka.

Realizace inteligentních domů - systémy elektroinstalací, topení, rekuperací, klimatizací, zavlažování nebo bazénové technologie - kamerové systémy.

Práce: - renovace kamenných podlah - renovace betonových podlah - renovace teraca

Opravy a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Opravy a montáž - požární zabezpečovací systémy Elektroinstalace - silnoproudé zařízení.

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství.

Servis, montáž, revize a zkoušky: - elektrická i plynová zařízení - plníme nádoby plyny. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku. Internetový obchod, e-shop: - solné produkty z Himáláje a Mrtvého moře - šperky z drahých kamenů a polodrahokamů - výrobky z přírodních produktů, čakrových svící, figurek a přívěsků z polodrahokamů - dárkové a dekorační předměty z polodrahokamů aj.

Geologické, hydrogeologické a inženýrskogeologické práce.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Hodinový manžel: - drobné elektromontážní práce - drobné stavební práce - instalatér - malíř, natěrač.

Vodoinstalatérství, topenářství, voda-plyn-topení.

Zednické a obkladačské práce.

Vodoinstalatérství. Odstraňování instalatérských havárií non-stop. Opravy a výměna vodovodních baterií, WC, umyvadel, van, ohřívačů vody a radiátorů. Instalatér.

Stavební práce, rekonstrukce, zednické práce.

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač. Nátěry. -malování bytů -malování rodinných domků -malování kanceláří -malování průmyslových hal -natěračské práce -nátěry oken -nátěry dveří -nátěry radiátorů -nátěry kovových konstrukcí -nátěry fasád Stěrkování vyrovnání stěn pomocí stěrkové hmoty Dekorativní techniky