Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, kanceláří, škol, restaurací, nátěry fasád až po velkoplošné zakázky.

Řemeslnické práce: - elektroinstalace, revize objektů, domů, hromosvodů, elektrospotřebičů do 1 000V.

Truhlářství, podlahářství.

Podlahy, plovoucí podlahy, PVC, korek, sportovní povrchy, venkovní terasy.

Nabídka sádrokartonářských a stavebních prací.

Broušení na plocho i na kulato Obrábění: - frézování - soustružení - nástrojářství Svářečské práce - svařování TIG Lisování kovů Zámečnické práce - kovovýroba.

Revize: -elektrické instalace (přípojky elektrozařízení objektů domů, bytů) -revizní zprávy ke kolaudaci -přihlášky k odběru el. energie -hromosvodů -pracovních strojů -elektrických spotřebičů (počítače, monitory, tiskárny, adaptéry, kuchyňské spotřebiče, stolní lampy, ventilátory, prodlužovací šňůry) -elektrického nářadí (vrtačka, ...

Architektonické návrhy interiérů a kusového nábytku, výroba a prodej: -kancelářský nábytek (provedení dýha i lamino, výroba dle požadavků zákazníka) -obchodní prostory -originální soliterní nábytek (minimální série-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovny -vybavení (hotely, restaurace, lékárny, ordinace, obchodní ...

Tesařské, pokrývačské práce: - výroba, montáž krovů, pergol, přístřešků, dřevěných podhledů, vikýřů i střešních oken. Rekonstrukce střech, půdní vestavby a návstavby.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Projekce, montáž, servis solárních systémů, solární ohřev. Závlahové systémy zahrad, sportovních hřišť.

Hromosvody -montáže nových hromosvodových soustav -opravy a údržba stávajících hromosvodových zařízení -revize (vychozí, periodické, mimořádné) Výškové práce - horolezecká technika Izolatérské práce Klempířské práce.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Voda, topení, plyn. Alternativní zdroje energie Zavlažovací systémy Zatěsňovací systémy Protipožární systémy Jádrové vrtání Větrací a rekuperační systémy Koupelny a bytová jádra Servis plynových spotřebičů

Stavební práce, stavby, rekonstrukce. Zednické a stavební práce jako opravy a rekonstrukce rodinných domků, bytů a bytových domů. Realizace menších staveb, např. zídek, teras, chodníků, oplocení - běžné zednické práce.

Hodinový manžel. Domácí práce. Interiérové práce Práce většího rozsahu: -obklady a dlažby, pokládání PVC a plovoucí podlahy, rekonstrukce WC a koupelen Zahradní práce - hrabání listí, sekání dřeva, drobné terénní úpravy a mnoho dalších.

Elektroinstalační práce na veletrzích a výstavách. Zajišťujeme : Osvětlení stálých expozic výstav Osvětlování veletržních expozic Elektroinstalace na objektech ( rodinné domy, průmyslové objekty ) Provádění revizí elektroinstalací.

Realizace, stavba, rekonstrukce, montáže, opravy: -střechy, střešní krytiny -krovy ze dřeva i oceli -půdní vestavby -plovoucí podlahy -eurookna, plastová a střešní okna.

Zámečnické práce. Zámečník.

Likvidace ekologických havárií - geoekologické průzkumy, monitorovací systémy. Sanační práce podzemní i povrchové vody a zeminy při kontaminaci. Hluboké vrty - studny, vrty pro tepelná čerpadla. Zemní práce.

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže topení, plynu a vody. Dodáváme plynové kotle, elektrokotle, kondenzační kotle, podlahové vytápění, radiátory a domácí vodárny.

Kominictví. Kominík. Nabízím kontrolu a čištění komínů včetně vložkování, montáže komínových systémů a měření účinnosti spalování zdrojů do 200 kW.

Malířství, lakýrnictví, natěračství

Natěračské práce nátěry okna, dveře, konstrukce, střechy, radiátory, malby fasád. Malířské práce schodiště, kanceláře, haly, učebny, chodby. Drobné zednické práce.

Domácí a průmyslové elektroinstalace, instalace bleskosvodů, domácích telefonů, televizních antén a slaboproudých rozvodů.

Malířství a natěračství. Malíř, natěrač.