Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Truhlářství. Pokládání parketových a plovoucích podlah, repasování parketových podlah, montáž nábytku, pergoly, přístřešky.

Stavební firma. Práce: - stavební práce - zednické - sádrokartonářské, sádrokartonové příčky, sádrokartony - obkladačské, obklady stěny, pokládka dlažby. Výstavba, realizace: - novostavby. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra.

Revize elektro, elektrorevize pravidelné i výchozí: -elektrická zařízení do 230 kV, nn, vn, vvn rozvody, velíny, transformovny, hromosvody. Výpočet a nastavení ochran. Projektové, montážní a servisní práce elektro na klíč. Závady odstraním nebo zajistím firmu nebo doporučím. Služba: -kontrola odstranění závad po elektromontážní ...

Elektroinstalace do 1000V v bytových, nebytových a průmyslových objektech. Revize: - elektronické zabezpečovací zařízení EZS - elektronické docházkové systémy - elektronické požární systémy EPS - elektrická zařízení do 1000V - elektrické ruční nářadí. Rekonstrukce.

Kominické práce revize, opravy, vložkování - kontroly a čištění komínů -kominík.

Stavební činnost, obchodní činnost: Projekce, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inženýrské sítě -stavby na klíč -opláštění budov, zateplování -hliníkové konstrukce -vytápění a klimatizace -protihlukové stěny.

Zednictví. Zednické práce. Výroba dekorací a rekvizic do expozicí muzeí, výstavních prostor, divadla, filmu či televize. Sochy, plastiky, reliéfy, plastické mapy Nástěnné malby, patiny, imitace povrchů. Výroba trojrozměrných reklam, loga, nápisů. Štukatérské práce Restaurátorské práce Repliky historických oděvů Na zakázku dle vašich ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -dveře, okna, nábytek, schodiště -nábytek na zakázku -interiérové i venkovní obklady stěn, stropů, podlah -stavby příček a podkroví -prodej materiálu -ploty, pergoly -zahradní domky, altány -kuchyňské linky -vestavěné skříně.

Truhlářství, stolařství, výroba: -kuchyně -nábytek -obkládání (obložení) stěn na míru.

Stolařské práce Návrhy - interiéry Výroba, prodej a montáž - kuchyňský nábytek Prodej a montáž - kancelářský nábytek Výroba - vestavěné skříně.

Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Realizace, opravy: - střechy různých typů a tvarů - tepelné izolace střechy - hromosvody - komíny. Pokládka střešní krytiny. Dodávka, montáže: - střešní fotovoltaické panely - atypické dřevostavby - dřevěné obklady fasády - pergoly ...

Zednictví, zedník. Stavební práce.

Truhlářství, výroba nábytku, montáž kuchyňských linek, vestavěných skříní, čalouněného nábytku i sklápěcích postelí.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Revize a montáže tlakových a plynových zařízení.

Stavební posouzení objektů Zaměření stavby Projektová dokumentace Energetické audity Zajištění financování (vyřízení překlenovacího úvěru a pod.)

Silnoproudé elektroinstalace, hromosvody a uzemnění, zpracování veškeré projektové dokumentace, datové a telefonní rozvody, veřejné osvětlení, sdělovací rozvody a komunikační systémy, přípravné a dokončovací stavební práce, obchodní činnost. revize elektrických zařízení, nářadí a hromosvodů, podlahové vytápění, ochrana okapů proti namrzání.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo.

Telekomunikační služby, informační a databázové systémy či internetové aplikace.

Služby: -posuzování technické bezpečnosti elektrických zařízení a stanovení rizik -zpracování plánu kontroly, údržby, zkoušek a revizí elektrických zařízení -zpracování odborných posudků a protokolů -koordinace prací a montážní dozor pro část elektro -zajišťování elektrických zkoušek Revize: -elektrické zařízení Školení, ...

Kovoobrábění. Svářečské práce. Tvarové vypalování NC vypalovačkou - ohýbání CNC ohraňovacím lisem - pálení CNC laserem. Zámečnické práce. Provozovna: Mlýnská 326/13 Drásov 378 (areál bývalého ZD) 602 00 Brno 664 24 Drásov.

Slaboproud, silnoproud. Podej, montáž a servis v následujících oblastech: pobočkové ústředny, bezdrátové a klasické telefony, faxy, elektronické zabezpečovací a požární systémy EZS a EPS, datové sítě, kamerové systémy CCTV.

Pokrývačství, tesařství. Tesař, pokrývač. Tesařské práce. Stavbu či rekonstrukce střech a krovů, montáže střešních krytin či bednění.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader. -stavby koupelen včetně návrhu, realizace, rekonstrukce, instalatérských a topenářských prací, izolací, zavlažování a připojování praček a myček.

Zednictví, zedník, stavební práce.