Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Rámování, paspartování. Laminace za studena. Velkoplošný digitální tisk. Zasklívání a rámování zrcadel, opravy a renovace starých či poškozených rámů a ostatní související služby.

Provádí - plynoinstalační práce, plynoinstalace.Dodávky hořáků pro všechna plynná a kapalná paliva o tepelném výkonu 3 až 100 MW a zařízení ke snižování NOx ve spalinách velkých kotlů postupem SNCR

Obkladačské práce, obkladač. Pokládání obkladů a dlažeb v interiéru a exteriéru.

Prodejem podlahových krytin, stavební chemie a doprovodným programem. Provádíme také montáže veškerých námi dodávaných krytin, sportovních povrchů a renovací podlah.Stolařské a truhlářské výrobky na zakázku ve vlastní stolařské dílně.

Kominické práce - sanace, asanace, měření emisí, stavba komínů. Prodej, dodávka - stavební komponenty. Měření - emise. Člen představenstva cechu kominíků ČR.

Výstavba bytových i nebytových objektů na klíč. Zednické, obkladačské, instalatérské, malířské, natěračské a truhlářské práce.

Architektonické návrhy staveb, architektonické a objemové studie, dokumentace pro územní a stavební řízení a dokumentace pro provedení stavby včetně autorského dozoru. Návrhy a realizace interiérů občanských a obytných budov Celkové projektové zpracování zakázky od studií až po technické řešení detailů stavebních prací, konstrukcí a ...

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Zpracování stavebních rozpočtů, položkových výkazů výměr, soupisů prací a cenových nabídek.

Hodinový manžel pro Brno a okolí. Práce na zahradě, okolí domu i práce v bytě.

Nákup, prodej, velkoobchod, maloobchod, e-shop, opravy, servis, znehodnocování, ničení, poradenství a odhady: -zbraně: -lovecké-kulovnice, brokovnice, kombinované -sportovní-malorážky, perkusní pušky, revolvery, kuše, luky, pistole -obranné-plynové pistole -chladné-nože -obranné prostředky-spreje (sprey), obušky, ...

Práce: -zámečnické -montážní -servisní. Stěhovací technika.

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.

Elektroservis, Služby: -elektro. Oprava, servis: -domácí elektrospotřebiče -ohřívače vody. Oprava, údržba, montáž, revize: -elektrické instalace. Autorizovaný servis značek: -ARISTON, ARIETE, BRAVO, DeLONGHI, MOULINEX, MIRAVA, DAFI, KENWOOD, SINGER, SOLAC, ISEA, GENERAL.

Projekce energetického zařízení, rozvody VN, VO a distribučních trafostanic.

Dodávky na klíč Kompletní plánovaní a realizace elektroinstalací. Prodej multimediálních linuxových satelitních receiverů Dreambox. Montáž Instalace satelitní techniky Servis- programování linuxových receiverů

Výroba, renovace -dveře, zárubně, montáž nových dveří a zárubní, výroba posuvných dveří a nábytku na míru – kuchyňské linky, vestavné skříně, postele. Oblast působení Brno a Brno – venkov. Jsme firma zabývající se nejenom výrobou nábytku na míru, ale specializujeme se také na opravy a renovace dveří. Provádíme renovace a opravy interiérových, ale ...

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Izolatérství. Ochranné nátěry střech panelových a bytových domů, teras i garáží. Odborné poradenství v oblasti izolace staveb.

Podlahy na klíč. Podlahářské (kladečské) práce: -příprava podkladu -pokládání koberců -PVC -marmoleum -kaučuk -lamináty -zdvojená dřevěná podlaha. Dokončovací práce: -sponkování -montáž přechodových a osvětlovacích lišt -soklování schodů -pastování PVC a marmolea.