Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: -veškeré instalatérské práce. Půjčovna nářadí.

Revize vyhrazených tlakových a plynových zařízení.

Návrhy a realizace telekomunikačních i datových sítí a slaboproudých rozvodů.

Elektroservis bytové a průmyslové elektroinstalace, revize, hostinská činnost, správa nemovitostí - vyklízecí práce, sekání trávy

Nabídka výškových prací a mytí prosklených ploch.

Manipilační technika Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Tlakové nádoby, kotelny Plyn a plynová zařízení BOZP a PO

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstrukce bytových jader a zařizovacích předmětů. Výměnu ležatých rozvodů a stupaček. Opravuji splachovací baterie.Nonstop pohotovost.

Dodávka AL a PVC oken, stínicí techniky na všechny druhy oken. Malířství, natěračství.

Nabízíme revize, montáže a opravy elektrických zařízení.

Stavební a zednické práce, zateplování fasád, montáže obkladů a sádrokartonů.

Naše společnost provádí na zakázku veškeré teracářské práce od technologie litého teraca u zákazníka, až po výrobu teracových prvků v naší dílně. Zajišťujeme také v současnosti velmi žádané opravy a renovace veškerých teracových ploch - dotmelení prasklin a výtluků, přebroušení poškozených nebo opotřebovaných povrchů a jejich následnou povrchovou ...

Sklenářství: -zrcadla, zrcadlové stěny -nábytková skla, police, vitríny -zasklívání výloh, oken, dveří -veškeré slenářské práce -montáž u zákazníka -izolační dvojskla DITERM. Sériová, zakázková výroba, atypy: -akvária i velkoobjemová -terária.

Provádíme veškeré instalatérské a výkopové práce. Za rozumnou cenu Vám opravíme prasklý kohoutek, ucpaný sifón nebo postavíme či zrekonstruujeme Vaši koupelnu. Nabídky a prohlídky provádíme zdarma. Veškeré materiály bereme přímo od výrobců a proto si můžeme dovolit přívětivé ceny.

Inženýrská činností v investiční výstavbě. Stavím kanalizace, plynovody a vodovody. Provádíme zemní práce.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Provádím - natěračské a zámečnické práce, rizikové kácení a ořezy stromů.

Zakázková výroba nábytku. Stolařství.

Podlahy - dodávky a pokládka podlahových krytin.

Opravy v domácnosti a kanceláři- montáž nábytku, zapojení svítidel, zapojení a nastavení domácí elektroniky, oprava a čištění PC. Pokládka zámkové dlažby, stavební práce či úpravy zahrad. I zakázku většího rozsahu.

Montáž, opravy: -inženýring vyhrazených elektrických zařízení (vč. revize a zkoušek) -vyhrazená zdvihací zařízení -montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje, elektronická zařízení. Další služby: -projektování elektrických zařízení -montáž měřidel ...

Veškeré zemní a stavební práce jak pro drobné zákazníky, tak pro větší firmy. Přípojky, kanalizace, výkopy, svahování, úpravy terénu, bourací práce, přípravné práce pro stavby, pokládka dlažeb, zednické práce.

Výroba, montáž, rekonstrukce: -balkonové konstrukce -hliníkové opláštění -prosklené balkony, lodžie.

Zemní, stavební a výkopové práce. Provádíme realizace staveb, výkopy, kanalizace, údržbu silnic a chodníku. Výstavby budov. Bezpečnostní práce, ostraha.

Stavební činnost: -komplexní práce -stavby na klíč obytné domy, průmyslové, občanské a bytové stavby -sádrokaronové podhledy, obchody, prodejny, rodinné domy -energokanály. Řemeslo: -truhlář -tesař. Výroba: -pila -dřevovýroba.

Výroba, prodej: - masivní parkety a lamely - kazetové parkety, intarzie Materiály: - tuzemské: dub, javor, jasan - zahraniční:iroko, afrormosia, doussié afrika, padouk, wenge, teak asia, teak afrika, merbau, cabreuva-incenso, cabreuva-dorada, cabreuva v., ipe lapacho, jatoba, mouteney, kevazingo, ořech, třešeň, javor, oliva Služby: - ...