Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Stavební činnost, dodávky, rekonstrukce, modernizace, adaptace, demolice: -pozemní stavitelství -novostavby, rekonstrukce občanských a bytových staveb -stavby na klíč -stavby a rekonstrukce rodinných domů -bytové -občanské-rodinné domy -hrubé stavby -venkovní úpravy -zateplovací systémy -fasády, obklady, dlažby ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Provádíme elektromontáže rodinných a bytových domů včetně rekonstrukcí. Dále provádíme zabezpečovací a kamerové systémy.

Kovovýroba, zámečnictví: - zámečnické práce - pasířské práce. Svařování - nerez, ocel, hliník, titan. Montáž zábradlí a schodišť.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku včetně dopravy, montáže z materiálu dřevotříska lamino (dřevěný i pastelový dekor), hlavní výrobci Kronospan, Egger: -kuchyňské linky -široký výběr kování, závěsy (panty), vestavěné spotřebiče všech značek (Miele....) -dětský nábytek -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -postele ...

Obkladačské a veškeré stavební práce. Rekonstrukce koupelen, bytových jader, bytů a rodinných domů na klíč.

Truhlářství, podlahářství. 3D grafické programy návrh nové kuchyně, obývací pokoj, ložnice, kanceláře. Realizace. 3D vizualizace interiérů.

Prodej, montáž, oprava, servis: -plynová zařízení -plynové kotle. Řemeslo: -plynař -topenář.

Nabídka obkladačských, zednických a sádrokartonářských prací.

Stavební činnost - výměna oken, dveří, vstupů do domů - okna a dveře - plastové, dřevěné, hliníkové - zateplení fasád - SDK konstrukce - rekonstrukce bytových jader. Komplexní správa nemovitostí. Realitní činnost.

Služby: -projekce elektrických zařízení pro průmyslové aplikace -zajištění kompletních montáží elektrických zařízení -revize elektrických zařízení do 1000V v prostorech bez nebezpečí výbuchu -revize el. nářadí -revize elektrických spotřebičů.

Řemeslnické práce: -klempířské (měď, zinek, titan) -pokrývačské.

Kamenictví, kamenické práce. Naše kamenictví se v regionech Praha, Brno, Ostrava a v celé ČR specializuje na veškeré kamenické práce. Mezi časté služby našeho kamenictví patří kamenné dlažby, kamenné zdi, kamenné obklady a další. Máte-li zájem o služby našeho kamenictví, neváhejte nás kontaktovat.

Prodej, montáž kamenné a keramické obklady, dlažby.

Pokrývačství, tesařství

Projekce (zajistíme), dodávka, elektroinstalace na klíč, rekonstrukce, opravy, servis i smluvní(hot line, pohotovost non stop), montáž, revize: -elektroinstalace a elektromontáž NN do 1000V -kabelové rozvody -vyhrazená elektrická zařízení -zabezpečovací signalizace EZS -strukturované kabeláže -montáž venkovních osvětlení ...

Dřevostavby, suchá výstavba. Protipožární systémy. Sádrokartony.

VODO-TOPO instalatér: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce.

Koupelnové a podlahové studio Stavební firma

Stavební firma. Návrh a realizace staveb.

Montáže, opravy plynových zařízení. Opravy a rekonstrukce potrubí Výměny a servis armatur a pohonů Dodávky a servis armatur CAMERON, GROVE, ADLER.

Nové instalace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -topení ústřední a etážová, podlahové GABOTHERM -svářečské práce -ohřev teplé užitkové vody (TUV), ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter LAUFEN, JIKA a jiné (vana, umyvadlo, WC, sprchový ...