Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Elektromontážní práce, elektroinstalace rodinných i činžovních domů, revize elektrických zařízení.

Pokrývačství, tesařství.

Zámečnictví, zámečnické práce, nouzové otevírání bytů.

Provádění, opravy a servis domovních, panelových i průmyslových elektroinstalací. Výroba elektrických zařízení a fotovoltaiky.

Výškové práce, mytí oken a plášťů budov a montážní práce pomocí lanové techniky.

Naše stavební firma nabízí stavební práce, výstavba rodinných domů, ošetřování fasád proti sprejerům na bázi nanotechnologie, rekonstrukce bytů a bytových jader i půdní vestavby, včetně zateplování domů a opravy fasád, montáž euro oken, dveří, terénní a drenážní práce, obklady, dlažby, chodníky.

Stavební firma Brno. Rekonstrukce, novostavby, sanace vlhkého zdiva: -půdní vestavby -rodinné domy -hrubé stavby -podřezání zdiva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontejnerová. Zemní práce UNC 750. Realitní činnost.

Stavební práce, stavební činnost. Výstavba rodinných, bytových a administrativních domů. Novostavby na klíč. Rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Rekonstrukce a opravy fasád: -zateplování fasád vč. izolací a nátěrů. Střechy sedlové i ploché: -realizace -rekonstrukce a sanace poškozených. Půdní vestavby: -včetně zateplení ...

Elektroinstalační práce, revize, silnoproudé elektromontáže.

Dbáme na životní prostředí, bezpečnost práce a v nejvyšší míře využíváme osobní ochranné prostředky. Služby: -sanace nebezpečných látek, azbestu -předdemoliční průzkum se zatříděním odpadů -inspekční činnost na zjišťování přítomnosti azbestu -demolice -zemní práce -drobné stavební práce -čistící a úklidové práce v průmyslových a ...

Vodoinstalatérství a topenářství: -služby domácnostem i podnikům -dokončovací stavební práce -instalatérské práce -opravy.

Vodoinstalatérství, topenářství. Provádíme montáže vody, topení i plynu a výměny plynových kotlů.

Elektoinstalace slaboproud, silnoproud. Instalace hromosvodů. Revize.

Telekomunikace Bezpečnostní systémy Ostatní slaboproudé systémy Silnoproudé systémy.

Opravy, montáže elektroinstalací.

Projekty elektro - silnoproud i slaboproud u bytových, občanských a průmyslových staveb. Projekty hromosvodů. Výpočty osvětlení.

Tapetování, malování, prodej tapet, prodej led osvětlení, lepení grafiky, lepení velkoformátových tisků. E-shop.

Podlahářské práce. Pokládka a opravy veškerých druhů podlah včetně vyrovnání, broušení, lakování, lištování či údržby.

Vodoinstalatérství, topenářství, solární panely, rozvody vody, čištění odpadů.

Stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Zednické, klempířské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství