Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Silnoproudé rozvody - slaboproudé rozvodyrevize a opravy - elektrické zařízení.

Stavební činnost: - veškeré stavební práce - vypracování projektové dokumentace. Stavební, strojní zámečnictví: - ocelové konstrukce Obchodní činnost: - Coralit.

Montáž: - zařízení pro novostavby a rekonstrukce, bytové a rodinné domy, haly a průmyslové budovy - revize plynových zařízení - projekty, projekce technických zařízení.

Stavební firma, činnost: -dodávka, opravy (i havarijní), čištění domovních kanalizací, kontrola kanalizace kamerovým systémem -instalace voda, topení, havárie nonstop 774 328 798 -opravy, revize komínů -zemní, demoliční a úklidové práce včetně likvidace odpadů a stavební suti -kompletní stavební práce -dřevostavby na klíč, zakládání staveb, ...

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výstavba a rekonstrukce zdrojů vytápění do 10 MW: -kotelny plynové, na tuhá paliva, dřevoštěpku, biomasu, výměníkové stanice, solární ohřev, tepelná čerpadla. Rekonstrukce vnitřních rozvodů ÚT, ZTI a plynu v objektech včetně revize. Nové realizace ústřední topení, zdravotechnika a plynovody. ...

Truhlářství, stolařství. Kompletní stolařská a truhlářská zakázková výroba včetně montáží, dopravy. Podle návrhu zákazníka vyrobíme z materiálů dub, buk, javor, smrk, borovice, modřín, lamino, MDF, laťovka, masiv, dýha: -nábytek: -kancelářský -bytový -kuchyňské linky, ložnice -provozní (závodní jídelny, prodejní pulty) ...

Úklidové práce Montáž - zateplovací systémy. Prodej - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Zednické práce.

Dodávka - zdvojené podlahy, stavební systémy VELOX pro rodinné a bytové domy. Montáž - zdvojené podlahy.

Firma dodává střechy, včetně materiálu (ale i Vašeho materiálu) na klíč, kompletní dodávky i dodávky jednotlivých profesí, rekonstrukce, opravy: -výměna střešních plášťů -zateplování -omazání hřebene, nároží, štítů -vyzdívání komínů nad střechou včetně komínových hlav. Práce pokrývačské: -střechy pokrýváme krytinami (Tondach, Bramac, ...

Topenářské práce Kompletní rekonstrukce - RD - školy Vodoinstalační práce.

Opravy - požární zídky. Nátěr okapového systému Tesařské práce Opravy - komíny a požární zídky Čištění okapového systému - vyklízení půdních prostorů Izolace plochých střech Klempířské práce - montáž hrotového a síťového ochranného systému proti ptákům Pokrývačské práce - kompletní výměny a opravy střešních krytin, překládka staré střešní ...

Prodej a montáž - kamerové systémy - zabezpečovací ochrany - domovní telefony - požární ochrany - antény - anténní a satelitní technika Elektroinstalace a elektrorozvaděče pro domácnosti a podniky. Rozvody a zprovoznění - domácí sítě (ethernet).

Stavební firma: - výstavba rodinné domy - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - pokládka obkladů a dlažeb - sádrokartony - instalatérské, elektrikářské práce - zednické práce, zedník.

Prodej, montáž - zabezpečovací zařízení. Opravy - elektronické obvody.

Výroba na zakázku - pergoly Truhlářská výroba nábytek - truhlářské práce Výroba na zakázku - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Truhlářská zakázková výroba - nábytek - stoly - veškeré skříně - obývací pokoje Výroba na zakázku - dveře Výroba na zakázku - zábradlí Stavební činnost Zámečnické ...

Stavba a návrhy krbů: - výroba krbové stavebnice. Stavba: - venkovní a vnitřní krby - udírny a grily - horkovzdušné a teplovodní krby - stavby a revize komínů - kamenické práce.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy. Izolatérské práce: - zateplení budovy včetně výměny oken Rekonstrukce, přestavby: - rodinných domů - bytů, byty, bytových jader, bytová jádra - půdní vestavby a nástavby.

Dodávka, pokládka - PVC - koberce - masivní parkety - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - korek Pokládka - masivní parkety - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - korek, vyrovnávání podlah - broušení a lakování parket - renovace.

Kontaktní a bezkontaktní zateplení budov, opravy, fasádní nátěry a probarvené omítky. Další stavební práce: -betonáž -zednické práce -omítky, štuk -nátěry a malby -PVC -plovoucí podlahy -obklady a dlažby -sádrokartony -dekorativní omítky a kresby stěn aj.