Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Bazar - stavební stroje a jejich díly. Pronájem - jeřáby. Servis - jeřáby. Servis - stavební stroje YANMAR, HITACHI, KOBELCO, BOBCAT, CATERPILLAR, KOMATSU, ... Demoliční práce Výkopové práce - zemní práce.

Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody Servis - elektrické zařízení (do 1000 V). Montáž - centrální vysavače ELEKTROLUX.

Poradenství - energetika - úspory energií Projekce - plynová zařízení - vytápění Projekční kancelář.

Úklidové služby Čištění - koberce Sádrokartonářské práce Pokládka a renovace - plovoucí podlahy - parkety Kompletní stavební činnost Fasády.

Doprava - do 7, 5t, po ČR i Evropě. Stolařská výroba nábytek Výroba - nábytek. Výroba - reklamní dárky. Návrhy a realizace - výstavní expozice. Velkoplošný tisk, výroba propagační tiskoviny. Jmenovky, grafické práce.

Kontejnerová doprava - 3 - 14m3 Zemní práce strojem CATERPILAR.

Geotechnický a inženýrskogeologický průzkum - statické výpočty v geotechnice.

Opravy - elektrospotřebiče, elektromontážní práce, elektroinstalace. Opravy - elektronářadí.

Izolace střech Klempířské práce Pokrývačské práce.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...

Prodej - obklady domů, přírodní dlažby, přírodní kameny, imitace pálených cihel, přírodního kamene a přírodních dlažeb STONE BRICK. Prodej - imitace pálených cihel, přírodního kamene a přírodních dlažeb STONE BRICK. Výroba - imitace pálených cihel, přírodního kamene a přírodních dlažeb STONE BRICK. Realizace - obklady domů, přírodní dlažby, ...

Truhlářské práce. Restaurování - historický nábytek Výroba - atypického nábytku (truhlářské práce).

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce a opravy bytů a domů: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování fasád -sádrokarton -malby a nátěry -obklady a dlažby -kompletní rekonstrukce.

Provádí veškeré teracářské práce na zakázku.

Vodoinstalatérství. Člen CTI, firma je schopna převzít jednotlivou zakázku do 10mil. korun Vodoinstalatérské práce. Zajištění práce na klíč a prodej materiálu: -návrh, zhotovení, oprava, údržba ústředního topení -rozvody vodoinstalací, topení v mědi -oprava a montáž kuchyňských linek -montáž sanitární keramiky (WC, vany, umyvadla), ...

Stavebnictví. Kompletní zemní práce. Pronájem s posádkou: -stavební mechanizace, stroje -CATERPILLAR 428C, 432D (traktorbagr) lopaty, hydraulické kladivo -CATERPILLAR M315, M316C (kolový bagr) lopaty, svahovací lopata dosah 10m, šířka 2m, UNC 060 a CATERPILLAR 226 (nakladač), radlice, vrtací zařízení, paletizační ...

Revize: -elektrická zařízení, hromosvody.

Prodej a montáž - centrální vysavače SOTEKO. Elektroinstalační práce. Servis - centrální vysavače SOTEKO.

Prodej, servis, pronájem: - nivelační systémy Trimble pro řízení stavebních strojů a měřických systémů pro geodetické a kontrolní práce - navigační systémy. Geodetické práce včetně vytváření digitálních modelů terénů, použitelné pro výpočty kubatur a kontrolní práce. Pobočka: Construction SITECH CZ s.r.o. Kunice 201 251 63 ...

Stavby - inženýrské sítě, zemní práce. Výstavba - rodinné domy.

Výstavba rodinných a bytových domů na klíč Rekonstrukce bytových jader. Výstavba průmyslových objektů. Výstavba polyfunkčních budov. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zateplování fasád. Kamenické práce (mramor, žula), mozaiky, krby, zámková dlažba, fasády. Projektová činnost.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.

Prodej - fasádní barvy, izolační materiály. Zateplování budov. Prodej - stavební materiál, sádrokartonářské práce.