Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - domácí práce: - opravy omítek a děr ve zdi či stropě - montáže, demontáže žárovek a světel - montáže garnýží a doplňků, nábytku - malby pokojů - nátěry dveří, oken - opravy nátěrů - odvzdušnění topení - opravy a montáže baterií - ...

Dodávka a montáž - PVC - koberec Dodávka a montáž - podlahy laminátové, dřevěné.

Výroba, opravy, návrhy: -skleněné vitríny -prodejní pulty -skleněný nábytek -zrcadla -dělící stěny -speciální akvária a terária -výstavní vitríny

Stavební činnost, pozemní a občanské stavby na klíč, projekce, dodávky: -novostavby -rekonstrukce -nástavby -opravy objektů -práce HSV, PSV -sádrokartony -podhledy (i minerální) -oprava fasád zateplovacími systémy -lité a stěrkové podlahy (epoxicementy) -zajištění subdodávek elektro, voda, plyn, topení, podlahy, klempířské, tesařské a ...

Práce: - dokončovací stavební práce - bourací práce - rekonstrukce interiérů - sádrokartony - zateplení budovy, fasády.

Práce: - řezání stavebních materiálů - vrtání do stavebních materiálů včetně kotevního materiálu - instalatérské: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - elektroinstalace - veškeré zednické práce - malířské, natěračské práce - zahradnické práce: - údržba zahrady, zeleně - kácení ...

Autodoprava - do 3, 5t Elektrikářské práce Topenářské práce Výkopové práce Protikorozní ochrana Zámečnické práce Telekomunikace Vodoinstalatérské práce.

Zapojování kuchyňských spotřebičů Topenářské práce Opravy - plynové spotřebiče Vodoinstalační práce.

Dodávka - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - práce revizního techniky - elektrické požární signalizace - ozvučovací technika.

Truhlářské práce - stolařstvívýroba - kulečníkové stoly.

Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Zaměření objektů a činnosti související s přípravou projektové dokumentace: zaměření staveb a zpracování dokumentace skutečného provedení, digitalizaci původní dokumentace, fotogrammetrii, stavebněhistorický průzkum.

Projekční činnost Revize a montáž - elektrické zařízení.

Revize elektroinstalací a elektrických zařízení.

Detektivní služby, ochrana osob a majetku. Stavební firma: -rekonstrukce budov, stavby rodinných domů -demoliční práce.