Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební firma: - novostavby, rodinné domy - rekonstrukce staveb - zateplování fasád - projektová dokumentace vč. stavebního povolení, projekce - statické posudky - bourací a demoliční práce - veškeré zemní práce - vodoinstalace, elektroinstalace.

Speciální stavební práce v oblastech: - průmyslové podlahy - opravy a sanace podlahových systémů - dodávky s montáží zdvojených podlah - povlakových povrchů - chemicky odolných povrchů - hydroizolací.

Prodej, montáž: -podlahářské práce -podlahářská krytina -laminátové podlahy -řevěné podlahy -korkové podlahy -linoleum, PVC, marmoleum -koberce. Výroba: -truhlářská -židle -nábytek -vestavné skříně -kuchyně. Dílna: -Brno, Dukelská 57a -tel:545 577 548.

Nabídka služeb: -profesionálně vedená agenda, dokumentace, prověrky, revize: -bezpečnost práce -požární ochrana -hasící přístroje, hydranty -školení řidičů -tiskařské práce -tlakové nádoby -elektroinstalace, elektrické spotřebiče -plynová instalace, plynové spotřebiče -kotelny, kotle.

Prodej, montáž, oprava, servis: -parabolické antény -domovní anténní rozvody -společné, individuální antény -satelitní technika -ocelové konstrukce -rozvaděčové skříně Projekce: -optické sítě pro televizní kabelové rozvody -zabezpečovací technika -silnoproudé, slaboproudé rozvody pro obytné budovy. Elektroinstalace: ...

Zateplování: - rodinné domy. Vnitřní a vnější omítky, omítkářské práce: - venkovní fasády.

Výstavba: - rodinné, bytové domy. Rekonstrukce a zateplování. Zemní a výkopové práce.

Vodoinstalační práce. Instalaterství, topenářství.

Řemeslné práce, řemesla: - truhlářské, truhlář - sádrokartonářské, sádrokartonář - podlahářské, podlahář.

Provádění, projektování, vyhodnocování: -geologické a geofyzikální práce -hydrogeologie -inženýrská geologie -vrtný, sondážní a geofyzikální průzkum -pyrotechnický průzkum.

Výškové práce: -opravy, čištění a nátěry fasád - čištění a ochranné antikorozní nátěry ocelových konstrukcí - opravy, revize, vložkování a demolice továrních komínů - montáže zábran proti holubům - systém KRAUPNER - opravy a nátěry plechových klempířských prvků a střech - umývání oken, světlíků a opláštění budov - ochranné nátěry betonu a ...

Kompletní zateplení budov. Omítkářské práce.

Služby: - tampónový potisk - lakování - recyklace ředidel. Výroba: - laboratorní sklo - obaly - krabice.

Stavba - pergoly Prodej: - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - žaluzie všechy typů - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - koupelnový nábytekvýroba - restaurační nábytek.

Termoizolace a hydroizolace stavebních konstrukcí se specializací na výrobu a montáž střešních povlakových krytin.

Kompletní vybavení interiéru rodinných domů, bytů, kanceláří za ceny přímo od výrobce: -zdravotní matrace ortopedické obyčejné i polohovací -nábytek z masivu (dub*, buk*, smrk, aj.), ložnice-postele, skříně, komody -ohýbaný nábytek (buk*), kuchyňské stoly, sedací soupravy, křesla -obývací stěny-masiv, dýha, lamino -kuchyně na ...

Projekt, dodávka, montáž: -měřící a regulační technika -servis a kalibrace měřících přístrojů. Elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Práce v terénu na zakázku.

Nabídka: - kompletní projektová dokumentace - tepelné izolace technologických zařízení (investiční celky v chemickém a energetickém průmyslu, strojovny, kotelny, výměníkové stanice, turbíny) - tepelné izolace vzduchotechnických zařízení a ústředních topení - izolace chladírenských a mrazírenských zařízení - protipožární a protihlukové izolace ...

PROSKLENÉ FASÁDY. Projekce, dodávka, zpracování a montáž fasádní, střešní a atypické celky: -ocelové konstrukce OK pro občanské a průmyslové stavby -předvěšené fasády -fasády z hliníku a skleněných výplní -stavební výplně ve fasádách -střešní systémy včetně prosvětlení (polykarbonát, zasklení), prosklené světlíky -zateplené opláštění ...

Projekce, projekty: - vytápění a zdroje tepla - teplovzdušné vytápění - teplovodní systémy - podlahové systémy.

Návrhy a realizace: - vitráže. Restaurování památek.

Instalatérské a topenářské práce, rekonstrukce bytových jader. Nabízíme instalatérské i topenářské práce od výměny vodovodních baterií až po rekonstrukce bytových jader, rozvodů vody či výměny otopných těles a kotlů. Veškeré služby jsou určeny pro Brno i okolí.

Izolační práce střechy, terasy, bazény, skládky. Izolace střech, teras, bazénů, spodních staveb, izolace skládek, proti radonu, proti stékající vodě, proti zemní vlhkosti, Izolace proti chemikáliím, izolace proti ropným prod., tepelné izolace.