Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Montáž: - dřevostavby, - suchá výstavba, realizace sádrokartonových konstrukcí - bezpečnostní, protipožární a vysoké příčky - zateplovací systémy.

Rozvody: - plyn - voda. Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - topení, krbová kamna s výměníkem.

Čištění interiérů automobilů Čalounění Úklidové práce Čištění - koberce Výškové práce Zámečnické práce.

Truhlářství. Vyroba: -kuchyně, vestavěné skříně, obývací stěny.

Územní plánování: - zpracování územních plánů, územních studií, zásad územního rozvoje a územně analytických podkladů. Prezentace map vlastním mapovým serverem, zpracování internetových aplikací. KISEB: - Komplexní Informační Systém Ekonomiky Bydlení (KISEB) je otevřený a dynamický informační systém o cenách bydlení, sloužící veřejné správě, ...

Geodetická kancelář: -geodetické práce v katastru nemovitostí a inženýrské geodézii -geometrické plány ve stavebnictví -dělení pozemků -věcná břemena -vytyčení hranic -vytyčení a zaměření pozemních a liniových staveb (stavby), inženýrských sítí a jeřábových drah -podklady pro projekční činnost -jeřábové dráhy -poradenství v rámci našich ...

Správa komunikací a dopravních staveb města Brna. Společnost dále podniká v oblasti: -inženýrské činnosti na komunikačních a pozemních stavbách -projekci komunikačních staveb -řešení dopravně inženýrských studií a projektů -geodetických prací a znalecké činnosti -kopírovací práce. Držitel certifikátu systému jakosti dle ČSN EN ISO 9001.

Pokládka, prodej: - koberce - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - parkety.

Stavební firma, zaměření provádění pozemní stavby, novostavby včetně jejich změn, rekonstrukce, udržovací práce, odstraňování staveb, komplexní stavby vč. poradenství -projektová činnost ve výstavbě, spolupráce s architekty -vyřízení formalit pro územní řízení -stavební povolení včetně argumentace pro zahájení stavby ...

Výrobce: -elektroinstalační materiál pro rozvaděče. Čištění všech druhů elektroinstalací pod napětím do 1000V. Import feritových jader Prodej elektroinstalačního materiálu.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Izolace plochých střech. Klempířské, pokrývačské práce.

Zakázková výroba kuchyňské linky, skříní, skříně, nábytku, nábytek. Stolařství, truhlářství.

Vysušení vlhkého zdiva pomocí elektroosmosy.

Výstavba rodinné domy na klíč, výstavba průmyslových objektů a občanské stavby, rekonstrukce bytových jader, zateplení rodinné domy nebo panelové domy, certifikovanými výrobky, betonové podlahy (průmyslové, samonivelační cementové podlahy, anhidrity, samonivelační stěrky), pokládka plovoucí podlahy, montáže minerálních podhledů, montáže střešních ...

Domovní elektroinstalace vnitřní. Instalace elektro do 1000 V, nn. Revize výchozí a pravidelné. Domácí vrátný, domovní signalizace, zvonky.

Výroba: - řezivo Tesařské práce. Demolice. Stavební činnost: - stavby na klíč.

Montáž: - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - obložkové vnitřní dveře. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny, zednické práce.

Geodetické práce - vyhotovení digitální mapy obce pro projekt inženýrských sítí a dalších objektů - budování bodových polí a vytyčování bodů - vytyčení stavby v terénu - výkon činnosti odpovědného geodeta - dokumentace skutečného provedení staveb - zaměření inženýrských sítí do digitálních map - zaměření ...

Malířské, natěračské, tapetářské práce (malíř, natěrač, tapetář).

Komplexní výstavba a obnova komínových systémů: -tradiční kominictví -vložkování komínů -stavba nových komínů -fasádní systémy -frézování komínů -revize průmyslovou kamerou -měření spalin -kolaudace.

Nákladní autodoprava. Zemní práce malým rypadlonakladačem.

Přerušení činnosti do konce roku 2013. Řemeslnické práce: -malířské a natěračské práce -nátěry střech, fasád -tapetování, stěrkování -drobné zednické práce malého i většího rozsahu.

Stavební společnost, činnost: -stavby na klíč -stavby domy, pozemní a občanské stavby.