Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Služby: -geometrické plány pro zápis do katastru nemovitostí -vytyčování vlastnických hranic -polohopisné a výškopisné zaměření pro projektovou dokumentaci -vytyčování budov a inženýrských sítí -zaměřování skutečného provedení staveb -zaměření jeřábových drah -sledování vodorovných a svislých posunů ...

Výroba: -technologická zařízení a elektroinstalace.

Služby: -servis kotlů -revize -plynové kotle.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce průmyslových, stavebních a bytových objektů - zateplování - revitalizace bytových domů - zakázkové stolařství.

Gravírování zrcadel, skel a dveří. Řezání skla počítačovým systémem.

Dodávky na klíč, montáž, opravy, rekonstrukce: -klempířské práce a výroba klempířských prvků z materiálů měď, titanzinek, pozink, hliník -střešní systémy ONDULINE, LINDAB, ISOLA, RANILA -betonové tašky KM BETA, BRAMAC -pálené tašky TONDACH -střešní šindele ISOLA, IKO, TOPIK, CRC -lehké prosvětlovací střešní krytiny MACROLUX, MARVEC, ...

Dodávky na klíč, rekonstrukce. Provoz a správa tepelných zdrojů v ČR: -provozování parní, teplovodní nebo plynové zdroje: -kotelny, VS (výměníkové stanice), PS (předávací stanice) -havarijní služba s dálkovým hlášením poruch nonstop -modernizace, opravy a rekonstrukce technických zařízení. Montáž a opravy: -kotelna, topení, rozvody ...

Malířské a natěračské práce.

Malířské, natěračské, lakýrnické práce: -malování - byty, kanceláře, školy -nástřiky: -dveře, okna, radiátory, ploty, konstrukce -nátěry fasád -dekorativní nátěry a nástřiky TOLLENS, OIKOS, JUB a podobné.

Služby: -technická podpora -projektové zpracování -dodávku technologie včetně instalace -systémy dálkového řízení a komunikace -klimatizace, vzduchotechnika a záložní zdroje -záruční a pozáruční servis.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových objektů -zateplení budov -rekonstrukce bytových jáder, střech -půdní vestavby a nádstavby -pokládka dlažby a renovace podlah -vodoinstalace, elektroinstalace -malby, nátěry -sanace, izolace objektů -bourací práce, demolice -opravy ...

Revizní služby: -byty, domy a budovy -hromosvody -spotřebiče -průmyslové a svářecí stroje -zdravotnické přístroje.

Divize I. - Zajišťujeme kompletace investičních celků. Provádíme: ocelové konstrukce, zámečnické práce, svařence, kovovýrobu - frézování, soustružení, vrtání, zpracování výpalků, úpravu kovů, zakázková výroba dílů. Vyrábíme stroje a zařízení, lávky, haly, mostky, zábradlí. Divize II. - provádíme: restaurování uměleckých děl, restaurování památek - ...

Držitel certifikátu jakosti dle ISO 9001:2001. Hydroizolace: -plochých střech do 15° sklonu, střešních plášťů -zelené, pochůzné střechy -izolace proti zemní vlhkosti a radonu -bazénů a jezírek -švýcarský systém Sarnafil, Sikaplan. Provádění stavebních prací.

Stavební firma. Stavební činnost, opravy a rekonstrukce: - fasády - štukatérství - rekonstrukce historických objektů a slohových fasád domů.

Montáž, projekce, revize: -elektro -elektrotopné systémy.

Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba, poradenství: -tepelná zařízení: -kotelny plynové -výměníkové stanice -seřizování: -regulační prvky -měření, regulace: -vytápění -dodávky tepla -oprava, servis: -průtokové ohřívače ETA -revize: -tlakové nádoby.

Práce: -elektro -domovní, průmyslové elektrické instalace -hromosvody -přípojky za sítě JME -podlahové vytápění pod dlažbu.

Stavební firma: -provádění pozemních a inženýrských staveb, rodinných domků -rekonstrukce fasád -lité podlahy. Obchodní zastoupení firmy JAP Přerov-schodišťové systémy.

Specialista na suchou výstavbu, suchá výstavba, sádrokartony, sádrové omítky, OSB desky: - montáž sádrokartonů - půdní vestavby, příčky, podhledy a minerální podhledy - pokládka plovoucích podlah - malby, zednické práce, obklady a pokládka dlažby.

Tapetářské práce. Aplikace, poradenství: -přírodní bezešvá tapeta. Řemeslo: -tapetář.

Zeměměřické a kartografické činnosti. Zeměměřičská a kartografická činnost. Geodetické práce.