Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
VN machinery, s.r.o. Kovovýroba, zámečnictví. Brno, Brno venkov. Výroba z nerezu, svařování nerezu, nerezi. Výroba - nerezové komponenty pro stroje a zařízení, jednoúčelové stroje. Výroba ocelové konstrukce (ocelových konstrukcí). STROJNÍ ZÁMEČNICTVÍ. -svařované strojní součásti -skelety a opláštění strojů -výroba forem -zpracování ...

Práce v oblasti vodo, topo, plyn.

Práce: -Slaboproud, silnoproud, servis.

Natěračské, malířské práce.

Nákladní doprava Stavby přípravy pro stavby, stavebnictví. Prodej palivového dřeva. Prodáváme tyto druhy palivového dřeva: -dubové dřevo -bukové dřevo -habrové dřevo -břízové dřevo -borovicové dřevo -smrkové dřevo.

Obkladačské a pokladačské práce.

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek bytový i kancelářský -stoly, židle -sedací soupravy -kuchyně -lůžka. Služby: -návrh architekta -výkresová dokumentace -montáž -položení koberců -pověšení záclon -montáž žaluzií.

Služby: -servis, oprava obráběcí stroje -stěhování strojů a těžkých břemen -elektromontáže -kovoobrábění.

Malíř, natěrač. Malířství, natěračství.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek, výroba dětského a studentského nábytku na míru a také zakázkový nábytek pro kanceláře.

Klempířské, tesařské a pokrývačské práce.

Provádí: -návrhy celkové rekonstrukce budov -rekonstrukce fasády (zateplení fasády, kvalitní akrylátové, silikátové a silikonové omítky od firmy Primalex) -sádrokartony -obkladačské práce.

Sádrokartonářské práce, půdní vestavby, minerální podhledy a montáž střešních oken.

Tesařství Izolace - tepelné, hydroizolace - program ZELENÁ ÚSPORÁM Klempířské práce Pokrývačství

Zednické práce, zaměření na montáže plastových oken a dveří.

Práce: - zámečnické - zakázková kovovýroba mříže, dveře, vrata, zábradlí, schodiště, svícny, krbové nářadí -instalatérské rozvody vody v plastu, kovu, mědi

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Nabízím výpočet stavebních rozpočtů. Provádím výkopové práce.

Práce, výroba: -zemní práce -demolice -terénní úpravy.

Instalace: - sluneční kolektory. Topenářské práce. Instalace: - centrální vysavače. Čištění: - kanalizace mechanické, tlakové. Úpravny vody ECOWATER(zbavení vody vodního kamene). Vodoinstalační práce. Výměna kotlů, radiátorů, ohřívačů.