Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství, výroba postelí a nábytku z masivního dřeva

Stavební práce, zateplovací systémy, rekonstrukce a novostavby. Nabízíme poradenskou činnost v oblasti stavebnictví. Míchací centrum barev a omítek.

Truhlářství, podlahářství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod

Zednictví. Dodávky, montáže a zapravení plastových oken. Drobné zednické práce.

Služby pro průmysl, kovovýrobu a stavební firmy: -prášková lakovna -mokrá lakovna -povrchové úpravy -komaxit -zámečnická výroba. Lakování i mokrým procesem - průmyslové lakování (stroje a zařízení). Lakování provádíme jak na hliník, tak i železo. Předúprava je prováděna dle materiálu. Možnost zajištění zakázek na laseru a plazmě. ...

Realizace střechy na klíč. Pracujeme rychle a kvalitně. Montujeme střechy na RD, haly, přístřešky a pod. Stavíme po celé Moravě.

Poskytování technických služeb, Veškeré Zednicke a sadrokartonarske práce Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky na zakázku - převážně z plošných materiálů, jako je lamino Výroba - vestavěné skříně na zakázku - převážně z plošných materiálů, jako je lamino

Výroba, služby: - reklama instalace (folie, tisky, plotr. grarika, bannery, 3d nápisy, desky, atd.) - výškové práce (práce ve výšce a nad volnou hloubkou, na těžko dostupných místech) - rizikové kácení stromů a prořezy (arboristika)

Elektromontáže - revize Hromosvody - elektroinstalace - revize - opravy - montáž Výroba - rozvaděče

-Poskytování technických služeb -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí ...

Stolařské práce Výroba - kuchyňské linky na míru Zakázková výroba (malosériová) - nábytek - vestavěné skříně

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.

Zednické práce. Tesařské práce. pokrývačské práce. Sádrokartonář.

Výroba - okna, dveře. Výroba - ocelové schody a zábradlí s možností dřevěných nášlapů a madel. Výroba - ocelové konstrukce.

Nabízíme stavební, klempířské či demoliční práce. Provádíme stavby rodinných domů i rekonstrukce bytů. Sádrokartony, výkopové práce, kanalizace, zámkové dlažby, dovoz písku, štěrku, výroba posuvných bran. Svahování terénů. Tesařské, klempířské práce. Pěstitelská pálenice. Vypálení a měření cukernatosti.

Zámečnické práce. Vyrábíme na zakázku výrobky z nerez oceli. Nejčastější činnosti pro tyto menší zámečnické práce jsou svařování, ohýbání plechů (až do délky 3 150 mm a šířky 6 mm) nebo stříhání plechů. Strojní výroba.

Klempířství: -rýny, vzduchotechnika, ozdobné části -plechové nádoby. Pokrývačství. Práce na střeše: -novostavby -rekonstrukce -zajištění materiálu -zajištění krovu -montáž krytiny včetně klempířských prací -demontáž stávající krytiny.

Stavební firma. Práce. -stavební Montáž: -keramické obklady. Prodej: -nástřikové hmoty.

Zasklívání balkonů, lodžií zimních zahrad. Nabízíme systémy rámové i bezrámové. Záruka se vztahuje na dva roky. Sklo vydrží cca 50 let. Minimalizuje se únik tepla a zamezí průnik pachů a nečistot.

Kovovýroba: -obrábění, vrtání, řezání, broušení -sváření (svářečské práce) -ocelové konstrukce -brány, schodiště, zábradlí.

Slaboproudé technologie: -datová strukturovaná kabeláž -domovní intercomy -satelitní a pozemní příjem TV -komunikační zařízení sestra - pacient. Bezpečnostní technologie: -elektrická zabezpečovací a požární signalizace -kontrola a evidence vstupu -evakuační rozhlas -dohledové kamerové systémy. Silnoproudé instalace: -silové bytové ...