Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Umělecké kovářství a zámečnictví.

Truhlářství Zakázková výroba - kuchyňské linky - nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek - dveře (vchodové, posuvné, interiérové) - schodiště - ploty

Stolařství, truhlářství, výroba na míru - kuchyňské linky - interiéry - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice

Rizikové kácení stromů - arboristické práce - ošetření stromů Výškové práce pomocí horolezecké a speleologické techniky

Provádíme zakázkovou výrobu nábytku, nábytek na míru: -stolařské práce -truhlářské práce. -návrhy, realizace a výroba kuchyňských linek -kuchyňské linky -vybavení kanceláří, obchodů, restaurací, penziony a hotely a zahrad na míru - zahradní nábytek, pergoly. Podlahy- dřevěné, vinyl, lamino. Terasové podlahy z exotického dřeva. Demontáž ...

Výškové práce. Práce provádíme pomocí horolezecké techniky. -opravy fasád, zateplování, štuk, -nátěry fasád, střech, okapů, dřevěných prvků, -opravy střech, komínů, různé bourací práce, -demolice a další bourací práce atd.

Havarijní služba Elektroinstalace Zabezpečení objektů Automatické brány Elektrikářské práce jako např. opravy a výměny jističů, rekonstrukce elektrických rozvodů.

Nonstop servis, oprava: -tel.777725151 -plynové kotle, kotel DAKON, IMMERGAS, THERM, VIADRUS, DESTILA, GASEX, KARMA, MORA, GAS -plynové ohřívače QUADRICA, JOHN WOOD, DRAŽICE, TATRAMAT. Prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelny -sporáky MORA -radiátory (panelové a hliníkové) -obklady a dlažby (Lasselsberger, ...

Topenářské a instalatérské práce včetně rekonstrukcí koupelen.

Kovovýroba, zámečnické práce

Truhlářství výroba nábytku na zakázku. Výroba - nábytek na zakázku. Provádíme montáž nábytku, kuchyňských linek a dveří.

Elektromontážní práce silnoproudé i slaboproudé, hromosvody, základové zemniče, elektronické zabezpečovací systémy (EZS), kamerové systémy (CCTV), centrální vysavače, zprostředkování revizí NN, zprostředkování projektových dokumentací, příprava rozvaděčů pro přijímače HDO, výměna jističů před elektroměrem, další služby v oblasti ...

Pokládka - PVC - koberce - parkety - plovoucí podlahy

Stolařské práce, truhlářské práce. Zakázková výroba kuchyňských linek, kuchyně, kuchyní. Kuchyňská linka.

Truhlářské práce, výroba nábytku: -kuchyňské linky -skříně na míru -noční stolky -konferenční stolky -obývací stěny -šatní skříně -postele -dřevěné schodiště -podlahy -všechny druhy dveří.

Firma FEROMONT Pohořelice, s.r.o. má dlouholeté zkušenosti ve výrobě i montáži ocelových hal a ocelových konstrukcí. Výroba, prodej a montáž: -technologické nosné ocelové konstrukce, jejich části, plošina, plošiny, potrubní mosty, lávka, lávky, schody, hala, montáž haly, montované haly -různé typy ocelových konstrukcí hal neomezených ...

Provádíme: -střešní konstrukce -pokládání střešní krytiny -montáže střešních oken. Nabízíme: -tesařské a zednické práce. Práce na střeše, střecha, střechy.

Zednické práce, zateplování fasád, obklady a dlažby, rekonstrukce koupelen a bytových jader, sádrokartony. Zednické a stavební práce, obkladačské a izolatérské.