Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Hydroizolace budov. Odvlhčení a vysušení zdiva podřezáním a vložením PE folie. Sanace a izolace zdiva, injektáž vlhkého zdiva.

Naše firma se zabývá zakázkovou, atypickou a kusovou výrobou nábytku na míru a to vše dle požadavku zákazníka. Výroba nábytku na zakázku. Sortiment vyráběného nábytku: -schody -stoly -židle -pokoje: obývací, dětské -kuchyně, ložnice -předsíňový nábytek -dřevěná schodiště -schodišťová zábradlí, madla -vestavěné skříně, postele -šatní ...

Stolařství, stolařské práce, truhlářství, truhlářské práce. Výroba nábytku, nábytek na zakázku a prodej součástí nábytku. Kuchyně, vestavné skříně, dětské pokoje, kanceláře, nábytek pro hotely, penziony. Reference si můžete prohlédnou na naší vzorkové prodejně.

Prodej, montáž - satelitní technika - anténní technika. Elektroinstalační práce. Návrhy a výroba. Měření a regulace.

Montáž - vzduchotechnická zařízení.

Služby: -ostraha majetku, osob -přípravné práce pro stavby -úklidové práce -zámečnické práce -pomocné práce.

Truhlářství. Truhlářská výroba. Podlahářství. Podlahářské práce.

Zakázkové truhlářství. Kompletní dřevovýroba - z masivního dřeva i z lamina: - interiérový a exteriérový nábytek - pergoly - ploty - terasy - kuchyňské linky - schodiště. Služby: - návrhy, montáže, doprava. Realizace. - výstavy, výstavní stánky.

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba, rámování. VÝROBA RÁMŮ. Výroba, zakázková výroba: -okrasné a zasklívací dřevěné rámečky, rámy na dveře (do dveří) -rámečky (rámy) k zarámování obrazů a zrcadel -lakování, moření truhlářských a nábytkářských dílců a dvířek včetně vysokého lesku -nábytek, nábytkové dílce, truhlářské dílce, dveře včetně ...

Vodoinstalatérství. Topenářství. Plynařství, plynoinstalace Montáže, instalace: - ústřední topení - výměníkové stanice - horkovody a teplovody včetně tlakových zařízení či plynovodů.

Přípravné stavební práce: - zemní práce a výkopové práce se strojem JCB 3CX a UNC: - výkopy základů - terénní úpravy - nakládání a přemísťování zeminy.

Stavební firma. Práce: - izolatérské - tepelné izolace, fasády. - polystyrén - extrudovaný polystyrén - minerální vlákna.

Elektromontážní práce, elektromontáže: - silnoproudé elektroinstalace do 1000V - v průmyslových objektech, domech, bytech - slaboproudé elektroinstalace v domech, bytech, firmách: - EPS elektronická požární signalizace - EZS elektronické zabezpečovací systémy - CCTV kamerové systémy - ERO rozhlasové systémy - EKV systémy ...

Zámečnictví, nástrojářství. Vodoinstalatérství, topenářství. Výroba, projekce: - ocelové konstrukce, sila a zásobníky. Montáže, dodávka: - technologické celky - pláštění a konstrukce střech průmyslových budov.

Výroba, dodávka, montáže: - DIP potrubí pro klimatizace a vzduchotechnické systémy, vzduchotechnické potrubí - klimatizační jednotky pro centrální distribuci a úpravu vzduchu ve větracích i klimatizačních systémech - vzduchotechnika pro obchodní centra, divadla, hotely, restaurace. Prodej: - rohovníky - protidešťové ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Sanace domů, zateplení fasád.

Zednictví Pokrývačství, tesařství.

Služby pro dům a zahradu. Zakládání bazénů, péče o trávník, péče o zahradu, terénní úpravy. Montáž nábytku, vyklízení prostor, drobné elektro práce.

Natěračské a lakýrnické práce. Malířské práce.

Revize - elektrické zařízení - elektrické spotřebiče - hromosvody.

Truhlářství. Zajišťujeme montáže dveří, podlah. Schodiště, schody.

Zámečnické práce. Výroba (podle Vaší dokumentace nebo náčrtu, kalkulace zdarma) ocelových konstrukcí (OK), montáže: -vrata, dveře, schody i točivé (šroubovice, stavebně zámečnické výrobky, svařence svařované v CO2, oplocení, sloupky, pletivo, rámy včetně výpletu -rozvaděčové skříně pro elektro. Zabezpečíme povrchové úpravy: ...

Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody.

Malířství, natěračství. Malíř, natěrač.