Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Provádění stavebních prací a prodej řeziva.

Zakázkové stolařství Výroba - eurookna - dveře (v profilu IV88 a IV68) - rustikální okna pro památkové objekty - kastlová okna - zimní zahrady - interiérové parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Výroba - kompenzační rozvaděče Dodávka - regulace čtvrthodinového maxima.

Zakázková výroba z umělého kamene a pískovce. Prodej, výroba, montáž, doprava: -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -police -obklady schodů -dlažby -krbové desky -lemy na bazén.

Vnirostátní nákladní autodoprava, jeřábnické práce

Zámečnické a svářečské práce.

Stavební firma. -specializace na železobetonové. betonové, monolitické stropy.

Tvorba geometrických plánů, orientačních plánů obcí, zaměřování a vytyčování staveb a inženýrských sítí.

Strojní zámečnictví Strojírenská kooperace: -CNC obrábění -výroba ozubení -výroba drážek.

Pilařská výroba. Pila dřeva: -smrk, borovice, modřín, buk, dub -hranoly, trámy, fošny, desky, latě střešní -krovy dle vašeho přání, sestavy krovů -impregnace proti dřevokazným houbám a hmyzu. Prodej palivového dříví: -štípané, měkké, tvrdé -pilařské odhozky. Práce: -tesařské, pokrývačské, klempířské. Střešní krytiny: -tašky BRAMAG, ...

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2009. Stavební, zemní a elektromontážní práce: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, přípojky nn -kabelové vedení do 22 kV -provádění a rekonstrukce staveb -odstraňování staveb, demolice, likvidace suti -zemní práce -zednictví -práce prováděné hornickým způsobem. Montáž ...

Půjčovna nářadí: -Hilti, Bosch, Narex. Prodej: -spojovací technika: -brusné kotouče -šrouby, nýty -hmoždinky, kotvy -tmely, vruty -vrtáky kotevní technika: -vrtací a bourací -elektrická -zahradní -brousící -řezací. Zámečnická výroba, zábradlí 602 931 419.

Fortelem k Vaší spokojenosti. Služby, dodávka na klíč vlastními pracovníky: -zateplování rodinných domů -zateplovací systémy fasád, polystyren, minerální vaty značky STOMIX -rekonstrukce bytových jader včetně statistických výpočtů, obklady, dlažby, vyzdění, voda, plyn -elektroinstalaci zajistíme -montáže sádrokartonů, suchá ...

Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava. Výroba: -zemní a výkopové práce -výkopy základů, zahrnovací práce -terénní úpravy (rovnání a svahování terénu) -přípravné práce.

Práce: -zemní, stavební. Služby: -nákladní doprava.

Služby: -revize elektro -elektromontáž.

Projekce: -vnitřní i venkovní elektrická zařízení.

Výroba: -zámečnické práce -spirálové podpěry.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně, vestavěné skříně, skříň a veškerý interierový nábytek. Vybavení domácností, kanceláří a školních učeben. Provádíme návrhy, výrobu, montáž a demontáž veletržních expozic.

Restaurátor starožitného nábytku. Restaurátorské práce: -restaurování -konzervace a oprava (starožitný nábytek, stoly, židle, komody, obrazové rámy, vchodové dveře, řezby). Povrchové úpravy: -zlacení (pozlacení) -polychromování (polychromie) -šelakové politury. Stolařská výroba: -kopie starožitného nábytku -nový nábytek z ...