Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Soukromé klempířství a zámečnictví. Montáž a prodej: -plastové okapové systémy - MARLEY -poplastované prvky - PLANNJA A BORGA -pozinkované prvky -titanzinkové prvky -měděné prvky -zámečnické práce.

Truhlářství, výroba dveří (dveře)a zárubní (zárubně): -zdarma provedeme kontrolu přesnosti rozměrů (rozměry)stavebních otvorů (otvory) a jejich zaměření. Dveře: -jsou vyrobeny dle ČSN, výška 197cm -šířka jednokřídlé-60, 70, 80, 90cm -šířka dvoukřídlé-125-185cm Konstrukce dveří: -rám z masivního dřeva, výplň-voština, plášť z DTD -povrchová ...

Kompletní zahradnický servis: -rizikové kácení stromů -ozdravné řezy -sekání a údržba zahrad -stavba pergol. Provádíme veškeré výškové práce.

Výroba: -strojírenství -technologické celky. Řemeslo: -zámečník.

Stolařství, stolař. Práce: -stolařské -dřevovýroba. Zakázková výroba: -eurookna, kastlová okna -dveře -zahradní nábytek -zábradlí, schodiště -plotovky -dřevěné doplňky -nábytek z LTD

Klempířské a pokrývačské práce, montáže střešních oken, okna, oken, půdní vestavby a dřevěné stavby na klíč. Montáž všech druhů střešních oken: Velux, Kubeso, Roto, Langer. Postavení dřevěné stavby nebo zhotovení půdní vestavby na klíč. Práce na střeše.

Klempíř, klempířské práce, klempířství: -pokrývačské, zednické práce -opravy, rekonstrukce střech -montáž a pokládka střešní krytiny -nátěry střech, klempířských prvků.

Stavby Šmíd Výroba, práce: -rekonstrukce budov -zemní a kamenické práce -stavební práce.

Elektromechanické a elektromontážní práce.

služby: -bytové a průmyslové silnoproudé, slaboproudé elektroinstalační práce do 1000V včetně -montáž, oprava elektrických zařízení do 1000V včetně montáže hromosvodů.

Truhlářství, truhlářské práce, stolařství, stolařské práce. Výroba: -nábytek na zakázku. Zrestaurujeme, restaurování nábytku.

Realizace: -kvalitní betonové podlahy -sádrové (anhydritové) podlahy -samonivelační stěrky. Průmyslové podlahy pro: -sklady, -výrobní haly -nejrůznějších odvětví průmyslu (potravinářství) -prodejny, obchody -rezprezentační, administrativní budovy.

Tesařství, prodej, montáž: -střechy na klíč vč. zateplení -krovy, vazby, krytina: -Tondach -Bramac, Bask -KM Beta -šindele -dřevo, řezivo, trámy, hranoly, fošny, desky. Stavební činnost vč.projektové dokumentace: -stavby na klíč, bytová občanská výstavba -rodinné domky, půdní vestavby -sádrokartony, podhledy -opláštění ...

Stolařství, stolařské práce, stolař: -nábytek na zakázku. Truhlářství, truhlářské práce, truhlář.

Truhlář. -výroba a montáž interiérů na míru. -počítačové 3D návrhy

Stavební společnost. -RD na klíč -výstavba vinných sklepů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb -monolitické konstrukce atd.

Stavební společnost. -RD na klíč -výstavba vinných sklepů -zemní a výkopové práce -zakládání staveb -monolitické konstrukce atd.

Služby, práce: -autodoprava -demoliční práce -zemní práce.

Společnost je držitelem certifikátu dle ČSN EN ISO 9001:2009 a 14001:2005. Dodávky na klíč, montáž, oživení, údržba a servis včetně projekce: -trafostanice -rozvody veřejného osvětlení (VO) -telekomunikační sítě -optické sítě pro kabelové televize -vysoké (až 22kV) a nízké napětí, kabelové rozvody -světelně signalizační ...

Výroba, prodej: -luxusní nábytek -exotické dýhy. Služby pro stolaře: -lisování dýhy na lisu o kapacitě 3000×1300 mm -egalizace, broušení dýhovaných dílců a broušení dílců po základním laku -výroba sesazenek.

Řezání plechů laserem, pálení plazmou a autogenem, CNC soustružení a zámečnická výroba. Zakázková výroba: -CNC soustružení – obrábět lze vnější i vnitřní plochy válcové, kuželové -klasické obrábění – kromě soustružení a frézování i řežeme a tváříme závity -vrtání – vrtačky stojanové, sloupové, řadovou -svařování - MIG, WIG, TIG ...

Výroba, montáž, zhotovení: -střechy, krovy -krytina, izolace -zateplení -sádrokartony -podhledy. Služby: -tesařství -sádrokartonářství -zateplování -rekonstrukce bytových jader -střešní okna (usazení). Kompletní servis od poradenství po zhotovení. Střecha na klíč.

Služby: -aplikace těsnících prvků do pracovních a dilatačních spár -pronájem a montáž lešení.