Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výroba, práce: -stavební firma -tesařské, pokryvačské a klempířské práce.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Služby: -elektromontážní práce -bytové a průmyslové elektroinstalace -elektronické zabezpečovací systémy, topení -revize elektrických zařízení.

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník, veškeré svářečské práce, stavební zámečnictví. Výroba, prodej, distribuce, dodávka: -vrata kombinace (kov/dřevo) -mříže, ploty -oplocení pozemku.

Tesař, tesařství. Výroba: - tesařská - dřevostavby včetně prvků pro montované stavby.

Malíř, natěrač, malířství, natěračství. Malování: -bytů, domů, hal, skladů, kanceláří. Nátěry: -ocelové, kovové a klempířské konstrukce, truhlářské výrobky, omítky a betonové povrchy. Zpracování cenové nabídky zdarma.

Stavební firma: - stavby na klíč. Zemní práce.

Veškeré zednické a obkladačské práce: -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -zateplení budov -stavby rodinných domů.

Stolařství. Truhlářství, výroba: -kuchyňské linky -dětské pokoje -obývací pokoje -schodiště -nábytek: -kancelářský -koupelnový -selský -zahradní. Stavební truhlářství: -okna -dveře -vrata.

Práce, montáž, pokládka: -dlažby: -venkovní -zámkové, plošné -silniční -vjezdy, příjezdy -dvorky -chodníky, kazetové -obrubníky -parkovací plochy -vozovky uvnitř areálů firmy.

Zámečnictví, zámečnické práce. Prototypová a malosériová výroba v oblasti obrábění kovů a výroby speciálních přípravků. -malosériová a prototypová výroba -formy na plasty a jejich komponenty -výroba upínacích stolů do rozměru 400 mm x 400 mm -CNC frézování -elektroerozivní hloubení do rozměru 200 mm x 300 mm -broušení na plocho do rozměru ...

Služby: -zemní a výkopové práce -odvoz a likvidace odpadů -autodoprava a prodej stavebního materiálu.

THERMALCAM Služby: -elektrorevize -revize hromosvodů -měření termokamerou.

Práce: -kovovýroba -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Řemeslo: -elektrikář. Oprava, servis, instalace: -elektrika -elektronická zařízení.

Zednické práce. Provádí: -přípravné práce pro stavby -zednické, tesařské a sádrokartonářské práce.

Elektromontáže, elektroinstalace, elektromontážní práce. Elektroinstalace, přípojky, hromosvody, rozvaděče, televize.

Opravy vodojemů, vodojemy. revize a opravy stávajících věžových vodojemů. Vodárenský objekt pro akumulaci vody. Speciální výškové práce. Oblast Morava, Čechy, Slovensko.

Montáže vodo-topo-plyn. Havárie, opravy, údržba. Instalatérské, plynařské, plynoinstalatérské, topenářské práce. Montáž ÚT, ústřední topení, ZTI a plynoinstalace v obytných i účelových objektech. Montáž provádíme z PPR, RPE, KG, HT, plastů, mědi, kovů. Revize, revizní služby, servis-plyn, plynofikace, tlakové nádoby, voda, ...

Realizace, činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavba -montáž sádrokartony -obklady, dlažby -zateplení, zateplování fasád, zateplovací systém.

Pokrývačské a klempířské práce, montáže střešních oken. Klempíř, pokrývač, práce na střeše, střecha, střechy. Izolace střech: -izolace, izolování proti vodě a zemní vlhkosti. Protiradonová izolace. Montáž odvětrávacích hlavic. Montáž střešních oken, okna, okno.