Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zemní práce, mechanizace a doprava: -kamionová (mezinárodní i vnitrostátní) doprava - zejména celovozové zásilky. Dílenská opravárenská činnost: -oprava všech druhů automobilů, auto, vozidla včetně osobních, poskytování technických služeb.

Výroba, práce: -obkladačské práce.

Truhlářství . Výroba, montáž: -nábytek -kuchyně -vestavěné skříně Stavební truhlářství.

Firma je držitelem ISO 9001/2001. Nové instalace TZB, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn, VZT (vzduchotechnika): -kanalizace vnitřní a venkovní: -vodovodní řady -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI) LAUFEN, JIKA (vana, umyvadlo, WC), tuzemské i zahraniční ...

Člen CECHU MALÍŘŮ A LAKÝRNÍKŮ. Malířské a natěračské práce. Služby: -malby, nátěry, laky -protipožární nátěry -tryskání ocelových konstrukcí (pískování, otryskání) -povrchové úpravy (předúprava povrchů) -nátěry konstrukcí, fasád -průmyslové barvy (aplikace) -měření vrstvy nátěru. Poradenské služby. Působnost - celá ČR.

Služby: -prodej zateplovacích systémů -kontaktní zateplení fasád -zednické práce aj.

Provádění, projekce: -geologické práce, průzkumy.

Výroba, služby: -topenářské práce -plynařské práce -vodoinstalační práce.

Kamenictví. Zpracování a prodej: -deskovina i výrobky z přírodního kamene. Zhotovení: -pomníky, nápisy -obklady podezdívek -okenní parapety -kuchyňské a koupelnové desky -stolky -schody a obklady schodů a krbů. Prodej: -hrobové doplňky-vázy, lampy, schránky na urny, křížky a ostatní motivy z bronzu -brusivo a ...

Průzkum: -inženýrsko-geologický -hydrogeologický. Práce: -strojní vrtání studní s délkou nad 30 metrů a vrty s délkou nad 30 metrů -geologické -svářečské -truhlářské. Kovoobrábění. Činnost: -zprostředkovatelská. Opravy, servis: -automobily, motorová vozidla.

Provádíme: -veškeré stavební práce -elektroinstalace -montáže hromosvodů -domovní telefony -zabezpečovací systémy -vodoinstalace -plynoinstalace -instalace topení a kotlů -opravy a zeteplování fasád -opravy sakrálních památek a historických budov.

Maloobchod: -elektro -elektroinstalační materiál.

Výroba: -zámečnictví. Provozovna Brněnská 1344 665 01 Rosice

Provádění izolací a staveb v systému jakosti ISO 9001:2000, enviromentální ISO 14001:2004; bezpečnost OHSAS 18001:1999 a 18001:2008 Realizace: -pozemní stavby, novostavby a rekonstrukce -rodinné domy, hrubé stavby i na klíč -zateplení fasád: - bytové panelové domy, RD -polystyren -minerální vata -program panel, revitalizace ...

Stavební práce, stavebnictví: -zednické -izolatérské -stavba sklepy, komíny, pokládání obklady a dlažby -zateplení fasády -rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra, koupelny, WC.

Stavební činnost: -opravy, rekonstrukce, novostavby -obklady, dlažby -renovace bytová jádra -podřezání vlhkého zdiva -fasády -pokládání kanalizace -zateplení fasád -elektroinstalační práce -novostavby na klíč.

Práce, služby: -sklenářství Zasklívání, rámování obrazů, broušení plochého skla.

Stavebnictví: -novostavby -rekonstrukce -vnitřní i venkovní práce -zednické práce -zateplení. Truhlářství: -vyhotovení nábytku na míru -obložení -dřevotříska i masiv -kuchyně na zakázku -dřevěné ploty -pergoly. Zámecké fitcentrum: -solárium -sauna -posilovna -masáže -doplňky stravy, bylinné čaje.

Výroba: -sádrokartony -zateplení.

Stavební práce. -úpravy koupelen, bytových jader, interiérů a půdních prostor. -zemní práce s minibagrem.

Instalatérské a topenářské práce. Rozvody vody, topení a plynu vč. revize, odpadní potrubí vnitřní. Rekonstrukce bytových jader. Elektroinstalace zajistíme. Další provozovna: -664 51 Šlapanice Čechova 11 608 478 280

Zámečnické práce, zámečnictví, zámečník Umělecké kovářství, kovářské práce, předměty. Výroba, prodej: vrata, ploty, brány, mříže, zábradlí, schodiště, zámky, kování.