Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Obchodní činnost. Montáž, oprava, servis, údržba, revize, zkoušky, projekce: -elektrická zařízení -plynová zařízení. Práce: -zámečnické.

Zámečník, zámečnické práce, údržba.

Montáž, instalace: -voda, kanalizace vnitřní, venkovní -plynoinstalace -topení, vytápění vč. kotelny =kotle na tuhá (pelety, dřevo, uhlí) a plynná paliva =solární systémy vytápěcí -domovní přípojky voda, plyn -revize plynu Centrální vysavače v domech.

Řemeslnické práce: -malíř -natěrač -tapetář -čištění koberců.

Řemeslo: -klempíř -pokrývač.

Prodej, montáž a servis: -instalační materiál -sanitární vybavení (koupelny a WC) Řemeslo: -instalatér.

Montáž: -sádrokartony -podhledy -půdní vestavby. Obklady: -plastové -interiérové.

Řemeslo: -stavební klempíř -pokrývač.

Zakázková výroba: -nábytek na míru -výroba polotovarů -olepování hran do 2 mm a nákližků či formátování plošného materiálu -dětský, ložnicový a kuchyňský nábytek -divadelní kulisy

Řemeslo: -elektrikář -instalatér. Práce: -elektroinstalační.

Truhlářství: Zakázková výroba: -kuchyně, skříně, okna, dveře, schody, stoly, vestavné skříně -veškeré práce dle přání. Návrhy interiérů.

Provádíme: -stavební a technické služby -elektroinstalační práce -montáž hromosvodů -revize elektro.

Montáž, prodej: -keramické, kamenné obklady, dlažba. Řemeslo: -obkladač.

Elektroinstalace: -veškeré elektroinstalační práce -montáž hromosvodů -montáž zabezpečovacích systémů.

Sklenářství, sklenářské: -zasklívání, zasklení oken, dveří, výlohy -bezpečnostní skla, sklo -dekorace do bytu -opracovní skel, broušení, leštění hran -dodávky řezané i opracované skla pro okna, dveře a prosklené konstrukce v exteriéru a interiéru -dodávka speciální funkční sklo se zaměřením na skla bezpečnostní, (lepená ) sloužících k ...

Oprava,servis,montáž,revize: -elektroinstalace -elaktromontážní práce -prodej elektroinstalační materiál -elektroinstalační práce v bytových i nebytových prostorách -montáž hromosvodů,hromosvody -zajištění výchozí i pravidelné revize elektrických zařízení do 1000V, a hromosvodů -montáž datových sítí,datové ...

Zakázková výroba stavební, nábytková a truhlářská: -okna, dveře -výkladce -schody, schodiště -pergoly, přístřešky -atypický nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -stoly, židle, lavice, pulty.

Zaměření, projekce, výroba, montáž: -bezpečnostní mříže: -rolovací -pevné -nůžkové -mřížové stěny -ploty.

Oprava, dodávka, prodej, maloobchod, domácí spotřebiče, chladicí technika a klimatizace.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2001 Odborné práce, výkony a dodávky stavebních částí objektů a staveb v oboru vodohospodářské, průmyslové a pozemní stavitelství, zejména výstavbu a rekonstrukci : -venkovních kanalizací a přípojek -venkovních vodovodů a přípojek klasickou výkopovou metodou -venkovních vodovodů ...

Prodej: -stavební materiál, stavebniny.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, prodej: -nábytek -zakázková výroba.

Renovace: -dveře dle požadavků -kuchyňské linky, dvířka dle rozměrů. Pokládka, pokládání: -plovoucí podlahy.

Obchod, prodej, montáž, servis: Plynové kotle PROTHERM. Nové instalace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -návrhy vytápění pro objekty -ohřev teplé užitkové vody -výpočet tepelných ztrát -topení ústřední, etážové, podlahové -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů -kanalizace vnitřní.