ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Prodej obkladů a dlažby české a zahraniční produkce.

Instalatérské a zámečnické práce.

Elektroinstalační práce.

Zateplování fasád a půdních prostor. Izolatérství Zednictví

Klempířství. Pokrývačské práce.

Malířské, natěračské a tapetářské práce. Malování, fasády, stěrkování.

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyňský nábytek, kuchyně -nábytek pro ložnice, ložnice.

Stavební společnost: -sádrokartonářské, veškeré stavební práce -zateplení. Sídlo: Jírovská 427/25, Praha 4

Klempířství, pokrývačství. Pokrývačské a klempířské práce.

Zednické práce. Obklady, dlažby, koupelny.

Služby hodinového manžela. Veškeré práce na klíč.

Dodávka, montáž, prodej: -vodo-topo -podlahové topení -sanitární armatury -kotle a příslušenství -instalatérské práce -podlahové topení -ústřední vytápění -ucelený systém pro rozvod vody, vzduchu, topení -mosazné závitové tvarovky -vodoinstalatérský, topenářský materiál.

Geodetické práce. Projekční a stavební práce.

Výroba zakázkových interiérů: -vyšší standard -vybavení interiérů bank, hotelů, restaurací, barů, privátních domů, bytů -návrh architekta a designera -zakázková výroba

Malíř, natěrač. Malířské a natěračské práce.

Zednické a obkladačské práce. Krby, kamna.

Střecha, střechy na klíč. Služby, práce, kompletní dodávky: -klempířské, pokrývačské, tesařské práce včetně dodávky střešního materiálu a klempířských prvků, klempířské prvky -dodávky střešních oken, střešní okno, okna -stavební práce, stavební činnost -zateplení fasád -stavby na klíč, RD, průmyslové objekty.

Malířské práce. Natěračské práce. Protipožární nátěry.

Prodej, internetový prodej, montáž a servis anténní a satelitní techniky. Rekonstrukce STA (společných TV antén) Měření kvality digitálního TV signálu Návrh, montáž a servis počítačových sítí (metalických i bezdrátových)

Truhlářství, stolařství. Výroba: - bytový nábytek - postele - skříně - stoly, stolky - police, poličky - židle.