Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Domovní i bytová elektroinstalace na míru, montáž elektroinstalačního materiálu (vypínače, zásuvky, svítidla, rozváděče, jističe), rozvody elektřiny (byty, rodinné domy, firmy)

FIZIP s.r.o. se zaměřuje na rekonstrukce bytových domů, realizaci fasád, střech, stavebních prací a na pronájem plošin.

Prodej: - dlažby - obrubníky. Práce: - zemní.

Výroba: -tesařství -dřevěné konstrukce.

K2 SAS s.r.o. realizují výškové práce ve stížených podmínkách - sanace železobetonových konstrukcí, odstraňování starých nátěrů, aplikace nových nátěrů včetně loga, instalace kotevních bodů, oprava a nátěry železných konstrukcí a další.

Služby Moravia Rails se týkají oblasti zemních a výkopových prací, svahování dálničních těles, železničních svršků, vodních děl a speciální kolejové a výkopové práce.

Nabízíme výrobky a služby v oblasti kominictví. Dodáváme kamna, krbové vložky a nerezové komíny. Provádíme vyvložkování komínů.

Mezi hlavní činnost firmy Aleš Dvořák - Dlažby KD patří pokládka a osazení přírodních kamenných výrobků, stavby a opravy komunikací, chodníků, parkovacích ploch, garážových vjezdů, propustků a také zemní a výkopové práce. Vyrábíme ze žuly, přírodního kamene, granitu a granodioritu mozaiky, dlažby, obklady, koryta, sloupky, mezníky, kanalizační ...

Dovoz a prodej plynových zásobníkových ohřívačů vody vyráběných v USA Velkoobchod, maloobchod plynové zásobníky ohřívače vody QUANTUM -topenářský materiál -elektrické zásobníkové ohřívače vody projekce, dodávka a montáž, servis, opravy Stavby plynovodů V oblasti plynofikací provádí naše firma stavby vysokotlakých, středotlakých a ...

Firma FVE POWER s.r.o. realizují instalace fotovoltaických elektráren a klimatizací.

Výroba, obchod, prodej, výrobní program: - komponenty pro pohyblivé součásti obráběcích strojů - teleskopické kryty - ocelové flexibilní kabelové nosiče - stěrače vodicích ploch obráběcích strojů - krycí měchy - teleskopické pružiny - roletové kryty a článkové zástěny - otočná okna VISIPORT - upínací a brzdící systémy - ...

Pokládka keramických obkladů a dlažeb všech formátů, kamenické rohy, práce s přírodním kamenem, žulové kostky a mozaiky.

Společnost Komíny Červinka poskytuje profesionální kominické práce. Zabýváme se rekonstrukcemi komínů, frézováním a čištěním komínů, vložkováním komínů, vymazáním komínů, prohlídkami průmyslovou kamerou a poradenstvím. Kontaktujte nás a přesvědčte se sami o naší kvalitě a péči, kterou vašemu komínu věnujeme.

Roman Bacúr se zaměřuje na klempířské, pokrývačské a sádrokartonářské práce.

Jiří Filla se zaměřuje na elektroinstalace, instalace kamerových, bezpečnostních a požárních systémů a na montáž domovních telefonů.

ČALA ELEKTRO s.r.o. se zaměřuje na silnoproudé a slaboproude elektroinstalace a revize.

GRAVA stavby s.r.o. se zaměřuje na zemní a výkopové práce, terénní úpravy a autodopravu.

Jiří Formánek se zaměřuje na klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

František Horký se zaměřuje na zednické, stavebnické a zemní práce, provádí rekonstrukce domů, bytů a chalup.

Miroslav Kulhánek se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce, na montáž střešních oken a hromosvodů.

GIDES, s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu, ohýbání drátů, gumové těsnění, elektroinstalace a na logistiku.

BOBRSTAV, s.r.o. se zaměřuje na obor fasád, zateplení, sádrokartonů a na výstavbu dřevostaveb.

Pertalan s.r.o. se zaměřuje na truhlářské práce a výrobu dřevěného nábytku.

EVYMONT s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, revize, prodej elektroinstalačního materiálu a provozuje restauraci.

HARY mont s.r.o. se zaměřuje na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, modernizace, zateplení a další stavební práce.