ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, prodej nábytek z masivu, nábytku. Výroba kuchyní, kuchyně. Skříně, skříní. Stavební truhlářství. Stolařské práce, stolař.

Vyrábíme veškerý nábytek; dodáváme kompletní interiéry. KONZULTACE S BYTOVÝM ARCHITEKTEM ZDARMA! - kancelářský nábytek - kuchyně - šatní a vestavěné skříně - postele vč. roštů a matrací - zahradní nábytek, altány, pergoly - obklady palubkou, pokládka podlah - plastové vnější i vnitřní obklady a ploty - parapety vnitřní (plastové); ...

Stavíme zděné domy, dřevostavby, stavební práce, zednické práce, sádrokartony, anhydritové podlahy, základové desky, fasády, obklady a dlažby, zateplování domů

Truhlářství, truhlářské práce.

Truhlářství. Dřevovýroba, stolařství, kuchyňské studio, zakázková výroba na míru, prodej: -nábytku, nábytek -interiéry -obklady -dveře, dveří -schody, schodiště -regály -vybavení interiérů -terasy -lakování.

Elektroservis. Elektroinstalace.

Elektroinstalace a opravy elektrických strojů

Zajišťujeme a realizujeme lité podlahy. Pokládáme průmyslové podlahy pro vysokou zátěž a namáhavost, vhodné pro sklady, dílny, rampy, výrobní prostory a schody. Podlahy jsou vhodné do prostorů s rizikem úniku olejnatých a jiných znečišťujících látek, Dále Nabízíme barevné epoxidové i lité podlahové stěrky a nátěry pro garáže, dílny, sklady či ...

Firma Jan Stehlík s.r.o. zajišťuje zemní práce.

Společnost eGspol s.r.o. provozuje apartmány Korzo Lipno: - studiové, rodinné, mezonety, exkluzivní Dále zabezpečují zemní práce strojem JCB 4CX a vyrábí hasičské moduly.

Rekonstrukce a opravy krovů a rekonstrukce střech. Provádíme pokládků střešních krytin, hydroizolace, čištění střešních krytin, svodů a žlabů. Klempířské práce.

Společnost BETONOVÉ ploty JMK s.r.o. postaví plot zpravidla do měsíce od potvrzení objednávky, konzultace zdarma přímo na místě budoucího plotu. Navrhneme a doporučíme design a typ desek. Profesionálně postavíme. Betonové ploty jsou praktické, postarají se o dostatek soukromí a zajistí bezpečí.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce.

POZEMNÍ STAVBY s.r.o. se zaměřují na projektování a realizaci staveb.

Zednictví, zateplování fasád a fasádní omítky.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické.

Topenářské práce Montáž - plynové zařízení Vodoinstalační práce

Ing. Lubomír Soukup, Ph.D. se zaměřuje na truhlářské a podlahářské práce.

Firma Milan Čuba se specializuje na zednické práce, zateplení, fasády, sádrokartony a pokládku zámkové dlažby. Je to spolehlivý partner pro vaše stavební projekty. Milan Čuba má bohaté zkušenosti a jeho tým řemeslníků je šikovný a precizní. Provádíme nejen zednické práce, ale také se zaměřujeme na rekonstrukce, omítky a další stavební práce. ...