ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Vodoinstalatérství, topenářství

Pneustav, s.r.o. provozuje autoservis, pneuservis a provádí zemní práce.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů.Rekonstrukce, sádrokartonářství

Truhlářství, podlahářství -Zprostředkování obchodu

Prodej a pokládka vinylových, korkových, kompozitních, laminátových a dřevěných podlah, PVC a koberců. Vyrovnání podkladu samonivelační stěrkou.

Elektromontážní práce a regulace topných systémů.

Provádíme elektrifikace domů či průmyslových objektů -montáže -instalace -opravy -revize a zkoušky elektrických zařízení.

Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků -ostrovních fotovoltaických ...

Práce, oprava, rekonstrukce, zateplování: -klempířství, pokrývačství -všechny typy střechy -střechy na historických památkách až po dnešní moderní -pokládáme nové střechy -montujeme střešní okna -zateplujeme -údržba střechy -dodávka střešních krytin a materiálu včetně doplňků -odborná a poradenská činnost -výpočet spotřeby ...

Montáž suchých staveb. Firma provádí montáž: -sádrokartonové systémy -plovoucí podlahy -solární panely -podhledy, stropy -střešní okna -minerální stropy

Služby: - zakázková výroba nábytku - kuchyně na míru, obývací pokoje - poličky, regály, skříně - montáž a demontáž - nábytek, dveře, pergoly, zimní zahrady - rekonstrukce, návrhy interierů, vizualizace - kompletní rekonstrukci bytů.

Kompletní elektroinstalační práce včetně revize, elektroinstalace, podlahové topení a instalace hromosvod.

Stavební práce. Práce, činnost: -stavební -stavebnictví -přípravné -dokončovací práce -zednické.

Výroba zahradních chatek, chatka, pergola a přístřešky, přístřešek. Montáž dřevěné obklady interierů i exteriérů.

Obklady, obkladačské práce: -kompletní obložení koupelen -obložení kuchyní -venkovní dláždění (zámková dlažba, schody) -obkládání a dláždění kolem bazénů -mozaikové obložení -schody uvnitř domu či bytu -usazení a obezdění van.

- obkladač, obkladačské, zednické práce, zateplování fasád, fasády, anhidritové podlahy, základní desky, rodinné domy na klíč -dlažby -rekonstrukce balkony a terasy -komplexně od návrhu až po realizaci -dodavatelé v našem oboru-Wolssey velkoobchod, Cesaro, Marrazi, keramické obklady a dlažby RAKO Lasselberger. -materiály Mapei, ...

Veškeré stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. -střechy (oprava, výměna a kladení nové střešní krytiny, čištění, nátěry, opravy a výměna klempířských prvků, instalace zábran proti ptactvu, zakrytí světlíků) -komíny (opravy, nátěry a ruční bourání komínů) -ocelové konstrukce (montáž, demontáž, nátěry konstrukcí ...

Výroba, prodej, dodávka, distribuce italského stylového i moderního nábytku - komody, noční stolky, skříně, postele, skleníky, konferenční stolky, stěny, křesla, stoly, židle, psací stoly, knihovny, čalouněný nábytek, sedací soupravy. - ložnice, jídelny, pracovny, obývací pokoje. - nábytek do kanceláří, hotelů, recepcí, restaurací i barů ...

Elektromontážní práce, rekonstrukce, oprava: -elektrooprava -výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení -elektroinstalace v rodinných domech a bytech -veřejné osvětlení -veřejný rozhlas. Revize-elektrické vedení NN. Výroba: -elektrické rozvaděče.

Elekroinstalační práce. Elektroinstalace, elektroinstalační materiál.

Podlahářství. Práce: -lepení PVC -renovace dřevěných podlah -montáž antistatických podlah

Tomáš Coufal poskytuje tesařské, pokrývačské a klempířské práce, střechy na klíč, opravy střech, půdní vestavby a montáž střešních oken. Pracujeme se všemi možnými typy střešních krytin.

Inženýrskogeologické průzkumy pro zakládání staveb, hydrogeologické průzkumy, konzultační činnost pro ložiska nerostných surovin, pedologické posudky a vynětí půdy ze ZPF.