Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Koupelny, interiéry. -pokládka podlah - obklady -vodoinstalatérské práce -montáž odpadů -topenářské práce -malířské a natěračské práce aj.

Zákazková výroba nábytku a dřevěných doplňků. Truhlářské, stolařské práce.

Firma Rostislav Havelka sídlící v okrese Znojmo nabízí svým zákazníkům veškeré přípravné a dokončovací stavební práce. Specializujeme se na dodání stavebních prací na klíč a s tím související činnost, jako jsou pozemní práce, výkopové práce, zakládání staveb a další specializované stavební činnosti. Naše činnost: - kompletní stavební ...

Pokrývačské a klempířské práce -krovy -stavební tesařství Práce na střeše, kompletní střechy.

Instalatérské práce, řemeslo, služby: -elektroinstalace, montáž-elektrická instalace -topenářství, montáž-domovní plynovody -vodoinstalatérství, vodovodní a kanalizační přípojky. Montáž, záruční a pozáruční servis, oprava, údržba: -plynové spotřebiče -plynové kotle (JUNKERS, THERMONA, COSMOGAS, BUDERUS, DESTILA). -domácí plynovody.

Realizace bytových i nebytových elektromontáží a hromosvodů.

Služby: -servis výpočetní techniky -slaboproudé el. instalace -revize el. spotřebičů -znalecké posudky, elektronika, IT, -fotografické a video reportáže -tvorba webových stránek a aplikací -řízené degustace vín

Elektroinstalační práce

Stavebnictví: -výstavba RD -renovace bytových jader -montáž sádrokartonů.

Stavební firma, stavební práce: - výstavba rodinné domy na klíč a rekonstrukční práce. - provádění staveb. - výstavba inteligentních rodinných domů na klíč - obklady, dlažby - vodoinstalace, plynoinstalace, vytápění - elektroinstalace, sádrokartony - zateplování fasád a hydroizolace

Služby: - obkládání koupelen, pokládka obkladů, obklady, dlažby, dláždění, zednické práce - rekonstukce, modernizace koupelny - krby, krbové vestavby, vložky

obkladačské práce, obkladač, obkladačství -obkládání stěn -pokládání dlažeb interiérů a exteriérů -rekonstrukce obkladů bytových jader -obkládání bazénů a teras.

Stavební práce: -zemní práce -autodoprava -přeprava materiálu, sypké materiály -výstavba inženýrských sítí -zakládání staveb, zaklady staveb, svahová lžíce -nakládání materiálu a jeho odvoz (sypký) -úklidové práce (staveniště) -výstavba komunikace -terénní úprava (svahování terénu) -dlaždičské práce (pokládání obrub + kompletní ...

Provádíme kompletní nové elektroinstalace, opravy a rekonstrukce starších instalací a revize.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Malíř, natěrač. -bytové, nebytové prostory -fasády -dětské pokoje -školy -školky Lakování: -oken -dveří -drobných konstrukcí -fládrování dveří aj.

Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Práce, rekonstrukce, výstavba: -stavíme ploché střechy z materiálů Sika, Sarnafil, Fatrafol, Rhenofol, Hydrolen a dalších, včetně tepelných izolací -izolace proti zemní vlhkosti a radonu, izolace bazénů, teras a zelených střech.

Pokrývačské práce, střechy, pokrývačství, pokrývač, tesařství, tesař, tesařské práce Znojmo, Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav, Moravské Budějovice -veškeré práce na střeše -rekonstrukce starých střech, střecha -zhotovení kompletní střechy na novostavbách -pergoly včetně dodávky materiálu.

Vodoinstalační práce. Montáž vodoměrů. Montáž a opravy ohřívačů vody.

Revize: - elektrické zařízení, - hromosvody, - spotřebičů.