Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Dodávka a montáž slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací do 400 V pro bytové domy, skladové i výrobní objekty ad.

Zámečnické práce, zakázková zámečnická výroba. Výroba ocel. schodišť, zábradlí, regálů, přístřešků, plotů atd. Každou zakázku provedeme od zaměření, výroby po montáž u zákazníka.

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, zateplování.

Zednické a stavební práce, zateplování fasád.

Stavební práce a rekonstrukce: -zemní práce -inženýrské sítě a komunikace -výstavba rodinných domů -revitalizace panelových domů -průmyslová výstavba.

Tesařské, truhlářské, pokrývačské práce.

Dodávka elektroinstalačních materiálů. Služby v oblasti elektroinstalací a automatizací.

Provádíme stavby rodinných domů, sanujeme a izolujeme stavby, zateplujeme fasády. Renovujeme koupelny, pokládáme obklady a dlažby v interiérech i exteriérech.

Projekční činnost: -projekce teplovodního vytápění, kotelen -spojení systémů vytápění a větrání v rodinných domech a bytech a bazénech -řízené větrání.

Zednické práce. Služby v oblasti stavebnictví.

Zajistíme rozvody elektřiny, teplé a studené vody. Rekonstrukce koupelen a WC včetně odpadů.

Elektromontážní práce.Elektromontáže. Elektroinstalace. Elektrorevize. Revize elektro.

Řemesla: -vodoinstalatérství. -topenářství.

Zakázková výroba nábytku, truhlářství, truhlářská výroba. -kancelářský, koupelnový nábytek -masiv -obývací stěny

Malířské a natěračské práce.

Instalatérské, topenářské a zednické práce.